Hatalmas pofon Brüsszelnek: Putyinék megvédték Magyarországot, nem is akárhogyan

2024. szeptember 03. 21:01

Az Európai Unió arra törekszik, hogy alárendelje a tagállamokat, és szigorúan megbüntesse a realizmushoz ragaszkodó országokat.

2024. szeptember 03. 21:01
null

Nyitókép: Alexey Nikolsky / The Russian Presidential Press and Information Office

Maria Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint 

az Európai Unió egyre inkább diktatúrára hasonlít.

Ezt a kijelentést azután tette, hogy Josep Borrell, az Európai Bizottság alelnöke kezdeményezésére a jövőben Magyarország helyett Brüsszelben tartják meg az unió külügy- és védelmi minisztereinek informális találkozóit.

A gyakorlat szerint az ilyen eseményeket az EU soros elnökének országában kellene tartani, ami jelenleg Magyarország. 

Zaharova szerint ez világos jelzés arról, hogy az Európai Unió arra törekszik, hogy intézményes diktatúrát hozzon létre, alárendelje a tagállamokat, és szigorúan megbüntesse a realizmushoz ragaszkodó országokat.

– idézte Maria Zaharovát a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2024. szeptember 04. 14:22
Hogy is van ez ,anno kárpataljat az oroszok ajándékozták az ukránok? Ajándék visszajár,ha az orosz úgy dönt,hisz anno egy föderáció ezért kaphattak ezt azt területet... Nem véletlen mondták azt ami ukrajnából marad senki se akarná felvenni...
freely
2024. szeptember 04. 12:32
Mandiner!! Fidesznyik buzik vannak a kommentfalon! Cuncusnak és picinyemnek szólítanak. Nevesítve alenka és westend. Ennek Orbán sem örül.
ertönszena
2024. szeptember 04. 08:54 Szerkesztve
Bár nem szorulunk rá, és nem tőlük tudtuk meg, de pontosan így van, ahogyan ez az asszonyság mondja. Egyébként nincs rosszabb egy olyan diktatúránál, amely a demokrácia édenkertje képében próbál tetszelegni. Brüsszel jelenleg a képmutató ostobaság és a cinikus agresszió szinonimája.
Kovács Ubul
2024. szeptember 04. 07:31
Orbanov valójában MosZkvában akarta megtartani - ez valamiért gyanús lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!