Bevallotta Joe Biden, mitől tart és elárulta azt is, miért lépett vissza valójában a Trump elleni versenyből

2024. szeptember 26. 11:38

Próbálja lecsendesíteni a feleket a Közel-Keleten az amerikai elnök, nem is akármiért.

2024. szeptember 26. 11:38
null

Fotó: Jim WATSON / AFP

 

„Totális háború” lehetséges a Közel-Keleten – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök. A Politico szerint Biden kijelentése annak beismerése, hogy korlátozottak a saját diplomáciai lehetőségei egy közel-keleti tűzszünet elérésére.

Biden kifejtette: „Minden energiámat beleteszem a csapatommal” egy tűzszünet eléréséért,

ami az amerikai elnök szerint még mindig lehetséges és ami alapvetően változtatná meg a régiót.

Az ABC hírportálnak nyilatkozó Bident a visszavonulásáról is kérdezték. Biden szerint nem volt jelentős az ellenállás a jelöltségével szemben, és nem is a közvélemény-kutatási adatok késztették a visszalépésre. „A felméréseim mindig közel voltak annak a fickónak a legyőzéséhez” – utalt a Donald Trumppal való jelölti versengésére.

„Voltak emberek, akik szerették volna, hogy félreálljak, hogy így lehetőségük legyen tovább lépni. Értem én ezt, ez az emberi természet” – fejtette ki Joe Biden. Hozzátette: „Azért léptem vissza, mert elkezdtem gondolkodni rajta... Nehéz nekem is kimondanom, milyen öreg vagyok, ez olyan »Úristen, ez nem lehet igaz«”.

Arról is beszélt: szeretné, ha úgy emlékeznének rá, hogy mindig őszinte és egyenes volt abban, amit tett, és kitartó volt az optimizmusában. „Annyi mindent megtehetünk. Csak fókuszálni kell. Hinnünk kell újra magunkban.” Az elnökjelöltté előlépett alelnöke, Kamala Harris kapcsán azt mondta: „Ő hisz Amerikában. Hisz a lehetőségeinkben. Hisz abban, hogy mi mindent érhetünk el.”

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:33
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­­u­­n­­­c­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. szeptember 26. 14:43 Szerkesztve
"Azért léptem vissza, mert elkezdtem gondolkodni rajta milyen öreg vagyok" És ezt csak úgy hirtelen két kampánybeszéd közt ránézett a naptárra, vagy szólt valaki..? Mindenesetre pocsék lehet egy másodperc alatt megvilágosodás szerűen nagyon megöregedni..
nemmondom
2024. szeptember 26. 14:22
Nem önkéntes döntés volt.
SzaboGeza
2024. szeptember 26. 13:25
Bevallotta, hogy miért lép vissza, de már nem emlékszik rá!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!