Az Oroszország által felállított vörösvonalaknak a lebontása fokozatosan történik

2024. szeptember 17. 19:32

...az úgynevezett korlátozott, vagy kordában tartott eszkaláció révén.

2024. szeptember 17. 19:32
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

Nyitókép: Anatolii Stepanov / AFP

„Miközben a The Wall Street Journal éppen ma hozta ki a nyugati hírszerzési adatokra hivatkozással, hogy az orosz-ukrán háború katonai áldozatainak a száma elérte az egymillió embert (mindkét oldalon, halottak + sebesültek), jelenleg a közbeszédet meghatározó kérdés továbbra is, hogy megadják-e Ukrajnának az engedélyt a nyugati nagy hatótávolságú rakéták használatára.

Véleményem szerint mindez csak egy mesterséges tematizálás, valójában generálisan ezeket a kérdéseket már meghozták. Az Oroszország által felállított vörösvonalaknak a lebontása fokozatosan történik, az úgy nevezett korlátozott, vagy kordában tartott eszkaláció révén. Gondoljunk bele: pontosan egy évvel ezelőtt még arról szólt a nyilvános vita, hogy Ukrajna megkapja-e egyáltalán az amerikai ATACMS rakétákat, azoknak is a kisebb hatótávolságú, 160 km-es változatait. Megkapták.

Aztán arról ment a vita, hogy megkapják-e a nagyobb, 300 km-es változatot. Megkapták azt is, még hozzá titokban, 2024. áprilisában. Aztán meglett az engedély a nyugati fegyverek (nemzetközi jog alapján elismert) orosz területeken való bevetéséről júniusban, de ez alól a nagy hatótávolságú rakéták kivételt képeztek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scorpicores
2024. szeptember 18. 22:38
Nem csoda, h a népeddel ez történik...neked is át kéne gondolnod az okokat...nyilván tudod, téged ezért fizetnek...
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:54
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­­k­e­­l­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­e­­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
HZ72
2024. szeptember 18. 16:10
Szardarzsevszkij Szarton
Csuka
2024. szeptember 18. 09:15
Elég baja az hogy mindent megkapnak te idióta ,nem veszed észre hova tartunk?barom arcú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!