Átléptek a határon: Ausztria kritikus helyzetben, Magyarország nem várt tovább

2024. szeptember 17. 09:32

A sógorok azonnal segítséget kaptak Volánbusztól.

2024. szeptember 17. 09:32

A nyitókép illusztráció. Fotó: Christian Bruna/Getty Images

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) a rendkívüli árvízhelyzet miatt vasárnap 18 órától leállította a vasúti közlekedést Hegyeshalom és Bécs között, és nem tudott buszokat sem beállítani a vonatok pótlására, éppen ezért a Volánbusz vasárnap este mentesítő busszal sietett az ÖBB segítségére, és Bécsbe szállította a Hegyeshalmon rekedt utasokat – tájékoztatott a Volánbusz a Facebook-oldalán.

Az osztrák vasúttársaság köszönetet mondott a kritikus helyzetben való szolidaritásért a Volánbusznak.

A Volánbusz az utasokat továbbra is arra kéri, hogy a következő napokban ne megszokásból kezdjék meg utazásukat. Fontos, hogy mindenki kövesse figyelemmel a közlekedési szolgáltatók hivatalos tájékoztatását a https://www.volanbusz.hu/hu/arviz oldalon, a MÁV honlapján, a https://www.facebook.com/Mavinform1 Facebook-oldalon és a MÁV applikációban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. szeptember 18. 13:47
Meg érdemlik ezt ezek a rohadékok? Majd hálaként megint ellenünk szavaznak............
herden100
2024. szeptember 18. 05:08
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 17:43
Nem úgy van, hogy itt minden rosszabb, mi ez a dezinformáció?
fogas paduc
2024. szeptember 17. 15:35
Lázár azonnal mondjon le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!