Amerikai újságíró: Ukrajna 2025-ben ellenoffenzívát indíthat Oroszország ellen

2024. szeptember 25. 06:45

A Washington Post szerzője bebizonyítja, hogy a véres tündérmese műfaja továbbra is virágzik a mainstream nyugati médiában.

2024. szeptember 25. 06:45
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki hivatal sajtószolgálata

A The Washington Post rovatvezetője, Max Boot véleménycikket írt Zelenszkij amerikai látogatása után. „Nagyobb nyugati támogatással, a mozgósításra fordított nagyobb figyelemmel, a védelmi ipar bővítésével és erődítmények építésével 

Ukrajna nemcsak a pozícióját lesz képes továbbra is megtartani, hanem lehetőséget kap arra is, hogy 2025-ben megteremtse az ellentámadások feltételeit”

 – fogalmaz.

Hozzátette: „Nehéz hónapok állnak előttünk, miközben Ukrajna azért küzd, hogy megtartsa a frontvonalakat, és újjáépítse szétvert energetikai infrastruktúráját. 

A Nyugatnak meg kell mutatnia, hogy nem ingadozik

 a támogatásában. Az ukránok, akik ennek a szörnyű konfliktusnak a fő terhét viselik, biztosan nem ingadoznak”.

Halkan tesszük hozzá: nem gondoljuk, hogy egy százmilliós olvasottságú lap rovatvezetője ne lenne tisztában a sokszoros orosz fölény és a tömeges ukrán dezertálás valóságával, így a gondolatai még ijesztőbbnek tűnnek. A Politico már levonta a következtetéseket, a Washington Post úgy tűnik, még nem.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

A háborút nem az elvárások vagy a korábbi önmagunk ellen vívjuk, hanem az ellenség ellen.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. szeptember 25. 09:21
Boot (csizma) cikkével az asztalra csapott. Nem a humor rovatba írt, hanem... Persze így is megmosolygtató.
Kotucso
2024. szeptember 25. 09:11
Ezek ugatnak nekünk. A fehérorosz választás a demokrácia ünnepe volt az előző USA elnökválasztáshoz képest. A Rodong Sinmun az igazság széles tárháza a vezető amerikai lapokhoz képest. Na elmehetsz te a picsába Pressman.
sexykitty-5000089
2024. szeptember 25. 09:03
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­x­i­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jospehe998
2024. szeptember 25. 09:03
Ez nem újdonság. Ők minden évben ellentámadást hajtanak végre mióta kitört a háború! De gondolom ez az ellentámadás Kamala Harris hatalomra kerüléséhez van kötve. Csak így választások előtt…vagy csak véletlen egybeesés😜
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!