A női boksz után irány a celebkedés: a milánói divathéten tűnt fel az olimpián botrányt kavart Imane Helif (FOTÓK)

2024. szeptember 23. 16:51

Az olimpiai bajnok ökölvívó Julianne Moore mellett ült az első sorban.

2024. szeptember 23. 16:51
null

Nyitókép: Imane Helife Instagram-oldala

Imane Helif a milánói divathéten tűnt fel egy tucat celeb között, a Bottega Veneta divatház bemutatóján – írja a Vogue. Helif egy mustárszínű, gombos zakóban jelent meg, mellé egy fekete bőrnadrágot választott.

Az aranyérmét ugyan otthon hagyta, de egy kis aranyszínű csillogást azért csempészett a szettjébe a fülbevalóin keresztül. 

Az olimpiai bajnok ökölvívó mellett olyan sztárok sorakoztak fel, mint Kendall Jenner, Jacob Elordi, Julianne Moore, Michelle Yeoh vagy A$AP Rocky.

Az eseményről maga Helif is posztolt:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 18:37
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­k­e­l­­d­­ ­a­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­ ­p­u­­­n­­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
pragmatika
2024. szeptember 23. 18:32
Hű b.meg ez még faszinak is ronda. Ez a Bottega Veneta divatház valami woke csicska cég lehet, ahol nem a profit számít (mert ki a f.szom vesz tőlük ezek után bármit (néhány agyament hülyén kívül)) hanem a woke rongy rázás
nemugatolmerkapol
2024. szeptember 23. 18:05
Conchita Wurst szakálla nőiesebb, mint ez a csotrogány förmedvény.
Kristály
2024. szeptember 23. 18:04
A vallása nem is engedné hogy egy nő ilyenben részt vegyen már kivégezték volna. Hogy férfi röhögnek az algirok ha ez kell a gender nyugatnak hát legyen a pénz dől az a lényeg. Ki a hüje a nyugati ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!