Válaszul Parászka Borókának

2024. augusztus 14. 05:57

Nem a ráció hajt, hanem a zsigeri indulat. A gyűlölet.

2024. augusztus 14. 05:57
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Yoav Nir

„Boróka, nem tudom, hogy tisztában vagy e vele, de a hozzád hasonló saját tartalom nélküli ideológiai visszhangkamrák tették lehetővé a Holokausztot. Ami a legfélelmetesebb nálad, hogy egy görbe tükörként képes vagy felnagyítva továbbvetíteni az éppen ügyeletes progresszív maszlagot. Mindezt egy repedt tükör kritikai érzékével.

Soha sincsenek kérdéseid, csak válaszaid vannak. 160 decibellel. Az értékek nálad sohasem ütköznek, sohasem vívódsz, hogy egyensúlyba hozd őket. A tudatlanságodat, a rágalmaidat nem kérem számon, mert eléggé egyértelmű, hogy nem a ráció hajt hanem a zsigeri indulat. Hogy ne mondjam azt hogy a gyűlölet.

Mindenre képesnek tartalak. Remélem hogy sohasem fogsz hatalmat kapni a kezedbe senki felett.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Parászka Boróka

Facebook

Idézőjel

Egy apa kotorászott a halottas zsákok között, kereste a gyerekeit. A támadást az izraeli hadsereg indította.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 22. 17:11
Egy Moszad rezidens biztosan jobban tud mindent…🤮🤮🤮
KovG_1
2024. augusztus 15. 18:34
Parászka Boróka egy közönséges magyargyűlölő, székelygyűlölő senkiházi - a románok embere, igazi nemzetáruló.
strz-123
2024. augusztus 15. 12:03
zsocc44: "Van köztük holokauszt túlélő? Tényleg? Név szerint, vagy városi legenda igazolandó az elméletedet?" Igen, van Holokauszt túlélő aki elítéli Izrael tetteit. Stephen Kapos. Szerintem magyar származású. Egy pillanat alatt találtam egy shortot, csak neked: videomegoszto neve.com shorts/perhKTBFEKQ?feature=share MONDJUK HA ÉRDEKELNE A VALÓSÁG, MÁR RÉG BEÍRHATTAD VOLNA AZT HOGY "jewish protest against Israel, vagy holocaust survivor against israel... A világ elég komplex, és simán elfér benne az is, hogy NEM MINDEN ZSIDÓ CIONISTA, sőt.
herden100
2024. augusztus 15. 06:19 Szerkesztve
Vállaszúl mindkettőtöknek: 2015-2019.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-beszede-az-osszetartozas-emlekhely-avatasan-20-08-20 TEHÁT: Mi Atyánk-Anyánk AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/cikkek m.youtube.com/watch?v=wby9z5izDdw&pp=ygUxa3VuZGFsaW5pIGF3YWtlbmluZyBwcm9jZXNzIHZpc3VhbCByZXByZXNlbnRhdGlvbg%3D%3D SZERINTEM.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!