Több orosz tévécsatornát is feltört az ukrán titkosszolgálat

2024. augusztus 22. 15:22

A Nexta arról tájékoztatott, hogy a GUR specialistái hatoltak be az orosz csatornák szervereire.

2024. augusztus 22. 15:22

Nyitókép: X

A Mandiner is beszámolt róla, hogy az ukránok az egyik legnagyobb dróntámadást intézték Moszkva ellen szerdán. Csütörtökön Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője megerősítette, hogy ők álltak a szerdára virradóra végrehajtott, Moszkva elleni nagyszabású dróntámadás mögött.

Az ukrán titkosszolgálat a támadás mellett több orosz tévécsatornát is feltört, hogy bemutassa a háború valóságát

– szúrta ki a Világgazdaság. A Nexta arról számolt be, hogy a katonai titkosszolgálat (GUR) specialistái hatoltak be az orosz csatornák szervereire, és főműsoridőben mutatták be a GUR videóját, méghozzá három alkalommal is.

A Nexta információi szerint a kérdéses csatornák Andrej Komarov médiaholdingjának tulajdonában voltak. Az incidens miatt egyébként több tévécsatorna hosszabb időre kénytelen volt szüneteltetni is a műsorát.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2024. augusztus 22. 20:13
Azért ez az eset is rávilágít, hogy a digitalizáció az egyik legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat nem csak ma, hanem a jövőben mégnagyobb kockázata lesz.
2024. augusztus 22. 18:48 Szerkesztve
Micsoda hatalmas harci sikerek, 100%-ban megsemmisített drónok, néhány órás műsor kimaradás egy-két orosz tv-ben.........! Már csak ennyire telik hoholok? Rajtatok röhög a világ, de jó lesz látni amikor lekussadt fejjel kapituláltok és be lesztek rugdosva a pöcegödörbe.
2024. augusztus 22. 17:05 Szerkesztve
Mennyivel találékonyabbak az ukránok (vagy a tanácsadóik), mint ezek a mindenféle vad népek fiai. Nem követem, de kíváncsi lennék, hogy az ottani, ruszki-Mandinerek és bértollnokai hogyan magyarázzák ezt! Vagy csak elhallgatják, mint ha meg sem történt volna?
vanced
2024. augusztus 22. 16:59
Az ötödik hadszintér a kibertér! Itt is nevetség tárgyává váltak a barbár orkok. Gondolom néhány "felelős" kiesik majd a huszadikról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!