Putyin reagált a kurszki támadásokra

2024. augusztus 07. 15:47

Oroszország szerint már mintegy 50 páncélozott járművet elpusztítottak, köztük hét tankot, nyolc csapatszállító járművet, három gyalogsági harcjárművet és 31 páncélozott harcjárművet.

2024. augusztus 07. 15:47

Nyitókép: Anadolu via AFP

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán kijelentette, hogy az ukrán betörés az oroszországi Kurszki területre súlyos provokáció volt – írja a Reuters.

Ezt is ajánljuk a témában

A kijevi rezsim újabb nagy provokációt indított”

– mondta Putyin az orosz kormány tagjainak a kurszki támadásról. Putyin szerint az ukrán erők „polgári célpontok válogatás nélküli lövöldözését” hajtották végre a kurszki régióban.

Ezt is ajánljuk a témában

Moszkva szerint a szárazföldi behatolási kísérletet sikerült megakadályozni, részben a helyi erők megerősítésével, vagyis tartalékosok oda vezénylésével a Szövetségi Biztonsági Szolgálattól (FSZB). Az ukránok Szudzsa város közelében próbáltak meg behatolni Oroszországba 

– tették hozzá.

***

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2024. augusztus 08. 07:03
Lattam Putyint megszolalni ez ugyben.Elegge morcosnak mutatkozott.Szerintem sulyos lesz az ellencsapas.Maj akkor megint rinyalnak az ukranok. Sajnos nem katonai celpontok ellen iranyult ez a tamadas hanem kimondottan a lakossagot tamadtak.Amerre csak vonult a csapat mindenhol a lakohazakat es kozossegi epuleteket lottek.Az aldozatok majdnem kizarolag civilek voltak.Nem egy fenyes rajtautes az biztos.
karakter-2
2024. augusztus 08. 00:23 Szerkesztve
"machetkarakter-2 2024. augusztus 07. 20:32 Gyanítom hogy ezt már kínjukban csinálják." --- Így van, én azt hallottam, hogy Kurksznál van egy atomerőmű, azt akarták elfoglalni, hogy a tárgyalásoknál előnyösebb pozíciójuk legyen.
Halder_1899
2024. augusztus 07. 21:48
Oroszokat nem értem, hogy tudták megint meglepni. Felderítés kritikán aluli, végig amúgy. Egyelőre vannak ott gondot, az ukránok egyik irányban tovább tudtak menni, így meglehetősen mély a betörés, ha azt nézzük mi a jellemző erre a háborúra. Szerintem ezt máshol is meg fogják ismételni. Elég nagy a közös határ. Komoly orosz erőket kell odavinni mostantól.
Oldalkosár
2024. augusztus 07. 21:05 Szerkesztve
rorshock->Oldalkosár 2024. augusztus 07. 18:21 "Még egy küldött idióta." Drága aranyos olvasó, próbálj már olvasni a sorok között! Bár szerintem nehezen volt félreérthető, de 18 másikkal együtt neked mégis sikerült. Ne zsigerből kommentelj, káros az egészségre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!