Szijjártó közvetítette Irán támadási szándékát Izraelnek a Jerusalem Post szerint

2024. augusztus 05. 19:35

Izrael és Irán között nincs közvetlen diplomáciai kapcsolat.

2024. augusztus 05. 19:35
Cyprus Hungary

Nyitókép: NurPhoto

Ahogy korábban megírtuk, Irán háborús üzenetet küldött Izraelnek. „Irán tájékoztatott minket, hogy meg kívánja támadni Izraelt” – közölte Yisrael Katz izraeli külügyminiszter ma este a The Jerusalem Post információi szerint. A lap információi szerint intenzív diplomáciai erőfeszítések zajlanak annak érdekében, hogy a Hamász vezetője, Iszmáíl Hanije kiiktatása után elkerülhető legyen a közvetlen izraeli-iráni háború.

A lap úgy tudja: miután Izrael és Irán nincsenek közvetlen diplomáciai kapcsolatban, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter volt az, aki Ali Bageri iráni külügyminiszter üzenetét átadta izraeli kollégájának.

Ezt is ajánljuk a témában

Közben a Nemzetbiztonsági tanácsadóival egyeztetett a Fehér Házban Joe Biden amerikai elnök a közel-keleti eszkaláció és egy iráni támadás lehetősége miatt – közölte az elnöki hivatal. A bejelentés szerint a megbeszélésen Joe Biden elnök mellett részt vesz alelnöke, Kamala Harris nem hivatalos elnökjelölt is, aki lemondta kampányprogramjait.

***

 

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 06. 14:24
Csicska hopp és a kakadu már ugrott is a zsidó gazdái parancsára. Ez van divatban a zsidó gyarmaton.
gyaloggos
2024. augusztus 06. 12:36
EZ is elgondolkodtató: "A lap úgy tudja: miután Izrael és Irán nincsenek közvetlen diplomáciai kapcsolatban, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter volt az, aki Ali Bageri iráni külügyminiszter üzenetét átadta izraeli kollégájának" VAJON miért éppen ez a kis KÖZÉP-EURÓPAI ország jelentkezett be erre a szerepre? VALÓSZÍNŰLEG azért, mert jelenleg ennek a kis KÖZÉP-EURÓPAI országnak van a LEGOSTOBÁBB kormánya. MERT racionálisan ezt nem lehet megmagyarázni, ehhez az ORBÁN-VEZETTE MINDEN LÉBEN két kanál -féle kormány kell!
B_kanya
2024. augusztus 06. 09:24
"steinamanger-2B_kanya 2024. augusztus 05. 22:48 • Szerkesztve "3 hónap alatt behozott több mint egymillió-háromszázezer szavazót, még a Fidesztől is vitt vagy százezret," Na és, maradnak választásig? "úgy rajonganak érte az emberek mint valami rocksztárért. " Ja, gyártják őket folyamatosan a Kozsó-féle gyárban. :))) "Nem hiszem hogy nehezére esne ágyba vinnie bárkit." Ő sem hitte, az Ötkertből mégis mókuspofával dobta ki a helyi "növényinorbi", meg azóta sem posztolt közös képet valami csinibabával. Amúgy akkor azért hallgatta le a feleségét, még azelőtt, hogy kirúgták volna a "no-show" állásaiból, meg mielőtt Mészáros elhajtotta volna, hogy magát védje? Nem a feleségét? Azért ígérte, hogy nem megy Brüsszelbe az ingyenpénzért, hogy oda menjen, ursula von der SMS-el fotózkodni?
B_kanya
2024. augusztus 06. 09:18
"Isten jobb keze 2024. augusztus 05. 22:46 • Szerkesztve Még csak az hiányzik hogy ez az agyalágyúlt húgy agyú barom, a feltünés keltés miatt, akárcsak a főnöke, akár ilyen módon is belerángassa sz országot bár milyen katonai konfliktusba!" És mondd, húgyagyú barom, Törökország, ahol 2022 áprilisában majdnem lezárták a balhét, hadviselő fél lett? Pedig Bayraktarokat szállított nulandisztánnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!