Hol vannak a nagyobb gazemberek? (3. rész)

2024. augusztus 06. 10:27

Fejezzük be a mérlegelést, és azonnal zárjuk el az áramot Ukrajna felé. S gázolajat se kapjanak többet tőlünk és a szlovákoktól.

2024. augusztus 06. 10:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Láttuk tehát: a brüsszeli és washingtoni gazemberek (»a vadast is megette, a bort is megitta, föl se akasztják – egy brancs maguk«) hatalmas üzletet csinálnak a hadiiparuknak az oroszokkal a háború kitörése óta is. Zavartalanul, soha nem látott mértékben vásárolják továbbra is az orosz olajat, földgázt és LNG-t, legfeljebb átcímkéztetik egy harmadik országban. Veszik a titánt az oroszoktól, mint a cukrot, veszik a műtrágyát számolatlanul, az amerikaiak soha annyi dúsított uránt nem vettek még az oroszoktól, mint a háború kitörése után és óta.

Egy-egy világos pillanatukban az elemzőik bevallják – be merik vallani –, hogy az egész szankciós politika egy kudarctörténet, és az oroszok röhögnek rajta. A németek lábon lőtték magukat leválásukkal az olcsó orosz energiáról (persze valójában le sem váltak, kapaszkodnak vissza) és azzal, hogy bezárták az atomerőműveiket, szép lassan tönkreteszik a gazdaságukat. A brüsszeli gazemberek a washingtoni gazemberek utasításait követve tönkreteszik az egész európai gazdaságot és mezőgazdaságot.

A francia kommunisták összevissza beszélnek Oroszországról, Putyinról, Ukrajnáról és a háborúról, neves professzorok mondják el, hogy ezt a háborút igazából az amerikaiak provokálták ki, többek között azért, hogy gennyesre keressék magukat az egészen, miközben farizeus pofát vágva hazudoznak összevissza erkölcsről meg demokráciáról. S még azt is láthattuk, hogy ezek embertömegek életét is semmibe vették, csak azért, hogy a kínai és az orosz vakcinák helyett a sajátjukkal árasszák el a világot, ennek érdekében a legaljasabb, legundorítóbb titkosszolgálati dezinformációs propagandaháborúra is hajlandók voltak. Közben persze naponta elmondták, hogy az oroszok rettenetes propagandaháborút folytatnak minden vonalon.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. augusztus 07. 23:02
Ne legyünk már ennyire pipogya impotensek...! Én azt hittem, hogy már rég elzártunk mindent feléjük...
atti64
2024. augusztus 07. 08:50
A KÉPEN 2DB PATKÁNYT LÁTOK NEM EMBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intruder
2024. augusztus 07. 05:23
"Mindenki párás szemmel néz a távolba." Ezek komplett, gyógyíthatatlan idiótáknak néznek minket. Áramot le, basszameg.
Salitis
2024. augusztus 06. 22:40
Semmit sem kell elzárni. Csak rá kell terhelni a horvát tranzit felárát az ukrán exportra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!