„Az EU-tagság mérgező” – fellázadtak a németek, miközben megvédték Magyarországot

2024. augusztus 27. 14:56

„Mégis miért tehetne Magyarország arról, hogy a német kormány ideológiavezérelt, hozzá nem értő emberekből áll?” – kérdezte a Die Welt egyik kommentelője.

2024. augusztus 27. 14:56
Olaf Scholz

A nyitókép illusztráció. Fotó: Fabian Sommer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy az Európai Bizottság elutasította Magyarország és Szlovákia azon kérését, hogy közvetítsen Budapest és Pozsony, valamint Ukrajna között a Lukoil orosz olajtársasággal szemben bevezetett kijevi szankciók ügyében. A hírről hétfőn a Die Welt is beszámolt.

„Mégis miért tehetne Magyarország arról, hogy a német kormány ideológiavezérelt, hozzá nem értő emberekből áll, akik saját hazájukat teszik tönkre?” – tette fel a költői kérdést a lap egyik kommentelője. Egy másik hozzászólásban valaki arra volt kíváncsi, hogy miért kell az Európai Uniónak mindig Ukrajnával foglalkoznia.

Miért kellene nekünk, uniós országoknak törődnünk ezzel az ukrajnai háborúval?

Remélem, Ukrajna semleges ország lesz, és soha nem lesz az Európai Unió vagy a NATO tagja” – fogalmazott.

Üdvözlet Sorostól”

– egy ilyen rövid megjegyezéssel kommentálta a hírt egy harmadik hozzászóló. „Az EU-tagság mérgező, nemcsak Magyarországnak, hanem Németországnak is” – fogalmazott egy másik kommentelő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. augusztus 27. 20:04
betakentaur! EZT nem akartam említeni, DE HA már szóba hoztad! EZ általános ám, sajnos, és nem csak a németek viszonylatában. MEGTUDJÁK, hogy magyar vagy, azonnal ORBÁN, és MAGYARÁZKODNI kényszerülsz!
EX_Terminator
2024. augusztus 27. 19:53
SEMMI közünk nincs, nem volt és nem is lesz az ukránok szarságaikhoz azt pedig végképp elfelejthetik hogy ilyenekért merő szívjóságból EGYETLEN ujjamat is meg fogom mozdítani.
paracelsus-2
2024. augusztus 27. 19:33
Legfeljebb prüszkölnek egy kicsit. Gerinc nélkül, agyhalottként, lázadni nem lehet.
betakentaur
2024. augusztus 27. 19:27
(folyt.) Én: Na és, téged miért zavar? Két éve árulod a hajód, immár az eredeti hirdetési ár 60%-ért hirdeted és panaszkodsz, hogy nagyon rossz a piac (elötte mesélte). Az oroszok korábban elláttak olcsó energiával, pörgött a gazdaság, most meg áll a piac, mert mindenki behúzza a féket. Nos, itt hagyom neked a tollam, hogy cizelláld a filozófiád és elviszem Putyin baráti pénzét máshoz. Tovább szép napot és köszönöm az időt és a hajóbemutatást. Systemfehler. Az a gond a rendszerhibával, hogy külső szaki kell hozzá (egy belső nem látja, vagy nem engedik szerelni) vagy leég az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!