Polgári létesítményt támadtak az ukránok Oroszországban, brutális videó készült (VIDEÓ)

2024. július 07. 08:01

Telibe kapták az olajraktárat.

2024. július 07. 08:01

Ukrajna polgári létesítményeket bombázott Oroszország Krasznodari határterületén, írja az Index. Most kiderült: 

egy katonai blogger a közelben volt és lefilmezte a robbanást. 

Hozzáteszik: a felvétel közben egy újabb beérkező drón is hallható, amelyre felhívják az emberek egymás figyelmét „becsapódás” kiáltásokkal.

A felvételeket Anton Herascsenko ukrán belügyminiszter-helyettes osztotta meg. Hangsúlyozta: 

az orosz légvédelmi rendszerek nem működtek, 

és a drón pontosan eltalálta a létesítményt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. július 07. 18:21
Az a jó a polgárokban, hogy könnyű fegyveres győzelmet aratni felettük, miután azok nem lőnek vissza.
B_kanya
2024. július 07. 15:23
"lazio154-2 2024. július 07. 12:30 Azon elgondolkodott-e valaki, hogy ez még mindig elviselhetőbb a népnek mint az áram és vízhálózat támadása. " Mint amikor zselé 2015-ben poénkodott azon, hogy a Krímbe a Dnyeperből vizet szállító csatornát eltorlaszolták a fuckránok? Vagy mint 2022 februárban az orosz Különleges Műveletek kiváltó fuckrán tüzérségi támadásokban megsemmisült a Donyeck egymilliós városát ellátó vízmű (2022. feb 20 körül).
lajajakab11
2024. július 07. 12:45
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
lazio154-2
2024. július 07. 12:30
Azon elgondolkodott-e valaki, hogy ez még mindig elviselhetőbb a népnek mint az áram és vízhálózat támadása. Vajon egy magyar átlagos városi 2 emeleti lakos hová szarhatna ha nincs víz? Pottyantós budija csak a románoknak van. Garázsa sincs mindenkinek, ott vedérbe megoldható. Ha park van a közelbe az jó, mert hosszú árok két kiemelt deszkával tömegeknek megoldható. A többiekkel nem tudni mi lesz! Demoralizáló lehet ott élni! Hős nép az ukrán .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!