„Orbán döntéseiből tanulhatnánk az Egyesült Államokban” – jelentette ki Trump alelnökjelöltje (VIDEÓ)

2024. július 15. 22:52

J. D. Vance elismeréssel beszélt a magyar kormányfőről.

2024. július 15. 22:52

Fotó: képernyőmentés

Mint arról beszámoltunk, magyarbarát alelnökjelöltet választott Donald Trump, aki a wisconsini republikánus nemzeti konvención bejelentette: a 2024-es elnökválasztási kampányban J.D. Vance szenátorral dolgozik együtt.

Ezt is ajánljuk a témában

J. D. Vance korábban rendszeresen méltatta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt az interjúiban. Az egyik ikonikus beszélgetős műsorban úgy fogalmazott: „Több olyan okos döntést is hozott, amelyekből tanulhatnánk az Egyesült Államokban”.

Az amerikai egyetemeket jelenleg baloldali alapítványok tartják ellenőrzésük alatt, miközben az adófizetők finanszírozzák, akik számára viszont átláthatatlan a rendszer. Vannak jó gyakorlatok az amerikai egyetemeken, de az irány nem jó”

– jelentette ki Vance, majd a magyar példa mellett érvelt, illetve élesen kritizálta országa vezetőinek hibás külpolitikai döntéseit. Úgy látja, tulajdonképpen ezek által maga az Egyesült Államok terel bizonyos országokat közelebb Kínához.

A Face the Nation Amerika első számú vasárnap délelőtti közéleti programja. A műsor az egyik legrégebb óta futó hírműsor a televíziózás történetében, 1954. november 7-én debütált a CBS-en.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
kunfia1
2024. július 16. 11:03
Cross Wirekunfia1 2024. július 16. 06:05 Ha képes lennél gondolkodni, megértenéd. A DK és a Mome a jelenlegi amerikai deep state érdekeit szolgálja ki, azt próbálja érvényesíteni. Persze, hogy úgy tűnik, ők befolyásolják az EU politikáját. Orbán meg magyarország érdekeiért száll síkra, nem ritkán közvetlen idegen érdekekkel szemben.. sokkal nagyobb erőkkel szemben. Lehet, hogy nehezen halad.. de én mégis neki drukkolok. Nocsak. De ha a szarfaszu hazaárulo nincs elszigetelve, nincs elszigetelve, nincs elszigetelve, akkor, hogy a faszban van az, hogy a kétharmados, 90százalékos tobbség mindig leszavazza, csak a vétoval tud ideig,-oráig akadályozni? Hol van az a befolyás? Vagy úgy értitek, Kim Dzysong Untol, Putyintol, stb nincs elszigetelve, nincs elszigetelve, nincs elszigetelve?
Reszelő Aladár
2024. július 16. 10:44
Kb 50 év a hátrány a lipsikhez képest, akik 68-ben vagy már előttek kezdték elfoglalni az egyetemeket. Most pedig úgy viselkednek, mintha minidg is az övék lett volna, a többi bugrisnak meg az a dolga, hogy eltartsa őket.
gyaloggos
2024. július 16. 10:17
A KVARTETT - BAYER, BENCSIK, GAJDICS, NÉZŐ - pedig NAGYPOFÁVAL tolja a süketet a HÍRhedtTV-n ORBÁNRÓL DICSHIMNUSZT zengvén, naponta! PERSZE, VASTAGON megfizetik őket azért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!