Öngyilkos lett a fiú, aki egy quaddal gázolt el egy Trump-szimpatizánst

2024. július 24. 09:22

Az FBI is nyomoz az ügyben.

2024. július 24. 09:22
null

Nyitókép: Getty Images

Egy michigani férfi  quaddal gázolt el és okozott halálos sérüléseket egy 80 éves férfinak, aki éppen egy Trump-táblát helyezett el a kertjében; a rendőrség politikailag motivált támadásnak minősítette az esetet, írta meg a BBC. A 22 éves gyanúsított vasárnap Hancock városában hajtotta végre a gázolást, tette után felhívta a rendőrséget, hogy beismerje tettét, majd öngyilkos lett, közölték a hatóságok.

Mielőtt az idős férfit megcélozta volna, a gyanúsított két parkoló járművet is megrongált: betörte az ablakát egy olyan autónak, amelyen Trump matrica volt, és egy másiknak az abroncsait rongálta meg, amelyen a rendőrséget támogató matrica volt.

Az ámokfutás alig több mint egy héttel azután történt, hogy egy 20 éves merénylő megpróbálta meggyilkolni Donald Trumpot egy pennsylvaniai kampánygyűlésen.

Ezt is ajánljuk a témában

A Hancock városában jelentett bűncselekmények politikailag motiváltak voltak, és olyan áldozatokat érintettek, akik Trump választási plakátokat, valamint a rendfenntartást támogató matricákat és zászlókat helyeztek el ingatlanukra vagy gépjárművükre”

– áll a Houghton megyei seriff hivatalának közleményében.

A 80 éves férfit kórházba szállították kritikus sérülésekkel, miután a gyanúsított quadjával hátulról elütötte. Amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, a gyanúsítottat már holtan találták, lőtt sebbel, valószínűleg öngyilkos lett. A nyomozásban az FBI is részt vesz. Donald Trump ellenfele, Kamala Harris, valamint Michigan szintén demokrata kormányzója, Gretchen Whitmer, közleményeket adtak ki, amelyben elítélték a politikai erőszakot, számolt be a New York Times.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
kissb56
2024. július 24. 19:15
A végső döntése legalább helyes volt.
Chekke-Faint
2024. július 24. 19:01
Meghalt Bidéért, ez már valami...
Aerion
2024. július 24. 18:14
Összehasonlíthatatlanul több ilyen lesz a következő moslék által elcsalt választás után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!