Megválasztása után azonnal odapörkölt Oroszországnak a brit miniszterelnök

2024. július 10. 14:45

Keir Starmer nem vesztegeti az idejét.

2024. július 10. 14:45
null

Fotó: ANDY BUCHANAN / AFP

Az Egyesült Királyság új miniszterelnöke, Keir Starmer leszögezte, hogy Ukrajna maga döntheti el, hogyan használja fel a Nagy-Britannia által szállított Storm Shadow rakétákat – áll a Sky News beszámolójában.

Ezt is ajánljuk a témában

A kormányfő arról is beszélt, országa segítsége „védelmi célokat szolgál”, de Kijevnek megvan a joga eldönteni, hogyan alkalmazza ezeket a fegyvereket. A Portfolio szerint

a Storm Shadow robotrepülőgépek nagy hatótávolságú fegyverek, amelyek képesek jelentős távolságra lévő célpontok megsemmisítésére.

A Mandiner arról is beszámolt, hogy az új brit külügyminiszter is kiállt Ukrajna támogatása mellett. David Lammy munkáspárti politikus kijelentette: az Egyesült Királyság elkötelezett Ukrajna mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. július 10. 20:59
Egyik degenerált váltotta a másikat.
iphone-13
2024. július 10. 18:52
ODAPÖRKÖLT MERT EGY ELMEBETEG SZEMÉT CSICSKA EZ IS, USA BÉRENC!
zsocc44
2024. július 10. 17:26
Az új “brit” külügyér olyan igazi, fehérbőrű mint az USA védelmi gyapot szedője, minden bizonnyal negerisztikabal plagizalta a doktoriját… Ja az nincs…
kőbaltás
2024. július 10. 17:26
A Brit miniszterelnök regnálása nem lesz hosszú idejű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!