Magyar Péter új szlovák barátja szerint nem számít a népakarat, mindenképp támogatni kell Ukrajnát (VIDEÓ)

2024. július 09. 19:40

Ivan Korčok úgy véli, a közhangulat semmibevétele „bizonyíték a politikai vezetésre”.

2024. július 09. 19:40

Nyitókép: Facebook

Háborúpárti politikussal egyeztetett Magyar Péter. „Egy gyors, baráti egyeztetés Ivan Korčok volt szlovák külügyminiszterrel, köztársasági elnökjelölttel” – írta közösségi oldalán a Tisza Párt alelnöke. 

Ivan Korčok a tavalyi  Globsec-találkozón arról beszélt egy újságírónak, hogy hiába gyengül a népakarat Ukrajna támogatásával kapcsolatban, Szlovákia mindenáron folytatja a megkezdett utat.

Korčok úgy fogalmazott:

Függetlenül ettől az irányvesztett közvéleménytől – ők elvesztették egy kicsit az iránytűjüket –, nincs változás a kormány álláspontjában,

ami által – azt gondolom – most  megmutatjuk, hogy a közhangulat változása ellenére, (…) stabilak vagyunk (a támogatás terén), és ez bizonyíték a politikai vezetésre.

Az alábbi videón 3:21-től beszél Ivan Korčok:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2024. július 12. 00:35
A globalista ügynök tanitja a NerFicsurt számolni? Ezután a szobatisztaságra is térjenek ki, mert rendszeresen beszarik a Ficsur Mondjuk a rajongoi igy mégjobban közel érzik magukhoz
polárüveg
2024. július 11. 23:35
Korcok úr saját szavai azt bizonyitják, hogy egy helyen képezték ki Baerbock asszonnyal. Ő is nyiltan semmibe veszi a választóit. Viszont nemsokára ezek a választók reakciót adnak erre a semmibevételre: "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!" És a tömeg erősebb szokott lenni ...és félelmetesebb.
elfújta az ellenszél
2024. július 11. 23:19
Ilyenek a Korcsok
khomeini
2024. július 10. 13:45
madarat tolláról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!