Épül az új jobboldal, Orbán víziója valóra válik? – Mandiner Stratéga

2024. július 09. 19:00

Orbán Viktor békekereső diplomáciai körútra indult, hogy előmozdítsa a békét. A Patrióták Európárt ellenpólust képezhet az európai baloldallal szemben, 2029-ben a jelenlegi elit leváltása a cél. A Mandiner Stratéga vendégei: Kiszelly Zoltán, a Századvég politikai elemzési igazgatója, valamint Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője.

2024. július 09. 19:00
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Nem az európai egyesült államok irányába kell menni
  • A baloldali domináns pólus mellé felépített egy jobboldali ellenpólust
  • Az EU és a NATO további öt évre vállalja a háború finanszírozását
  • Békekoalíciót próbál szervezni a miniszterelnök

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. július 10. 10:55
HA NEM SIKERÜL MEGREFORMÁLNI A CSODA UNIOT AKKOR KI KELL LÉPNI EBBÖL A FASZOPO SZERVEZETBÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haramia
2024. július 10. 09:10
Az itteni troll gyíkok azt képzelik, hogy Orbánozásukkal fog erősödni az uniós ballib. Meg a hazai. Nem felejtenek, de nem is tanulnak semmiből. Nem demensek csak ennél többre nem képesek. Nemhogy erősödnének, hanem ellenkezőjét látjuk, de ez őket nem zavarja. Minket sem. Meghagyjuk őket saját kis mocskos világukban. Nekik így jó, ott érzik magukat otthon. Egyik sem egy nagy kaliber, legfeljebb zsigeri kihangosítója a ballib médiának. Egyébiránt pedig csak így tovább, nagyon jól csinálják, EU-szerte, ha így megy tovább meg lesz a 2/3 az Unióban is. Van még sok testvéretek uniós szinten. Igazi sorsközösséget vállalhattok egymással az internacionálé jegyében. Mondanám, hogy jó az irány, ami kedvez a társadalmi-politikai változásoknak, de nem kedvez az Unió jövőjének. Csak az történik, mint mindig a történelemben: forradalmi hevülettel szétverik Európát.
Patika
2024. július 10. 08:35
Bocs, de Mráz egy élő hullának látszik ezen a képen. (remélem jobb szinben van az életben) Hiánozni fog, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!