Köszöntjük kedves nézőinket – élőben jelentkezünk a 2036-os olimpiai játékok nyitóünnepségéről!

2024. július 28. 18:04

Mondjuk így, finoman, ez a bátor és megosztó kísérlet véget ért. Még egy csoportkép várható egy keresztrefeszítés-paródiával a vallások közötti párbeszéd erősítésére, és kezdődhet az igazi sport.

2024. július 28. 18:04
null
Veczán Zoltán
Mandiner

Nyitóképünk illusztráció

– Köszöntjük kedves nézőinket, élőben jelentkezünk a 2036-os olimpiai játékok nyitóünnepségéről innen, a mindig mosolygós Berlinből, a szükre városból, amely ma korántsem szürke! Én Béla Broadcast vagyok, ő pedig a kollégám, Richárd Report.

– Én is üdvözlök mindenkit, valóban, kissé fülledt az idő, de még fülledtebb hangulatot ígértek a szervezők!

Bár az olimpia sport a javából, „gyorsabban, mélyebben, durvábban”, ugye, ahogy a szlogenje is szól,

azonban az igazi sportolók, a valódi bajnokok nemes mérkőzése előtt még adózunk a tolerancia és az elfogadás oltárán a nyitóshow-val.

– Bevallom, Richárd, nagyon izgatott vagyok. Nem egy barátom mondta, hogy ez a sport ünnepe, nem pedig a magamutogatásé, kíváncsi vagyok, mit villantanak majd a híresen progresszív szervezők.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vásárhelyi Mária

Facebook

Idézőjel

A műsorvezetők meg csak hebegtek-hápogtak, próbáltak méltatlankodni és sértődötten cikizni mindent, de alapvetően ők voltak cikik. De nagyon.

– Én nem aggódnék, Béla. Valahol felemelő érzés, hogy minden csoportot igyekeznek reprezentálni, szerintem ez egy csodás gondolat.

Még akkor is, ha kissé provokatív így a normális, akarom mondani, az átlagember arcába nyomni mindezt. Te látsz már valamit?

– Ó, igen, itt a kettesen. Kinagyíttatom, hogy a nézők is lássák… igen, nos, a sokszínűség jegyében láthatunk egy afféle relikviát. Ők az úgynevezett gerelyhajítók. Biztosan sok nézőnk számára ez most elég kínos, de az a helyzet, hogy mind ciszneműek, úgynevezett férfiak és nők. Ők azok, akik régebben azon a kirekesztő alapon kaptak érmeket, hogy melyikük hajítja a többinél messzebb ezt a tárgyat, amit most itt a műsor kedvéért lóbálnak.

– De Béla, az nem egy…?

- Igen, Richárd, sajnos az, aminek látszik. Gerely.

Dildókra csak a 2024-es párizsi olimpia után cserélték,

vagyis a 2028-as Los Angeles-i játékokig ezeket a hegyes, toxikus-maszkulin izéket hajigálták. Ráadásul apartheid rendszer, nemi szegregáció volt, és eleve csak két nemet ismertek el az indulók közül.

– Tudom, maradinak fogsz tartani, de azt hiszem, lehet, hogy most kellene szólnunk: kisgyermekeknek nem való ez a show.

– Igen, én is amondó vagyok, hogy jobban járnak, ha a valódi versenyszámoknál térnek vissza holnap. Vezérlő, kérem, tegyük ki a 16-os karikát!

A drag queenek iszapbirkózása a legfrissebb péniszdivattal például korhatár nélkül megtekinthető,

és fontos üzenetet ad át a kis lurkóknak.

– Valóban, Béla, a példamutatás a legfontosabb, és hát honnan is vehetnének példát a kicsik, ha nem igazi sportolóktól, akik letettek valamit az asztalra. Addig viszont, kedves szülő 1, szülő 2, vagy szülő 3 és szülő 4, ha poliámor a kapcsolatotok: ha itt követitek az adást, ennél a bináris szemétnél jobb lenne, ha elkapcsolnátok… hogy tessék? Igen, értettem. A vezérlőből szóltak, ez csak egy provokatív, pár perces performance…

– Semmi baj, Richárd, már befutott a következő csoport, koncentráljunk rájuk.

– Kicsit groteszk, ahogy bemasíroznak, láthatóan nem lelik helyüket a remek installációban – megjegyzem,

a Branderbungentor péniszekkel díszítése volt a legolcsóbb és egyben legszellemesebb megoldás,

méltó az olimpia szellemiségéhez: és nem toxikusan erektáltak, hanem lankadtak. Mennyire szép, progresszív üzenet ez, Béla! Béla?

– Én csak azt nézem, hogy mit csinál ez a csoport.

– Ja, igen, ezek a futók. Azt írja róluk az előkészítő anyag: futnak.

– De mégis, John Money ikreire, mi értelme ennek? Rohanni az egyik irányba, micsoda konformista maszlag ez?

Egy, kettő, igazodj”. Nácik!

– Belegondolni is rossz, de… ha nekik ez így jó, hát csinálják. Most minden bizonnyal kedves nézőink azt gondolják, hogy csak a négy fal között, nos, éppen ezért van szükség rá, hogy előbújjanak.

– Önmagában szerintem azzal is probléma van, hogy ezzel szórakoznak, hogy ki tud a leggyorsabban futni. Holott ez csupán a testük elmozdítása egyik vagy másik irányba, változás meg sehol. Valahol

örülök, hogy nem a barbár kétezres években élünk, és meghaladtuk ezeket az ostobaságokat.

Tényleg, Richárd, ki is a legesélyesebb a nemváltó-futás számban?

– Madame XXX, a kvalifikáció idején is lenyűgöző teljesítményt nyújtott, és valószínűleg ő lép majd Vivian Jenna Wilson helyére, akit, mint önök is bizonyára értesültek róla, kizártak azután a kellemetlen affér után...

– Valóban, Wilson volt a leggyorsabb nemváltó-futó, egyetlen négyszáz méteres futókör alatt csaknem hétszáz különböző genderűnek tudta magát sorban identifikálni. Aztán a gyanúsan világrekord-szint fölötti teljesítmény után elrendelt tesztek során kiderült, hogy

az engedélyezettnél több cápatesztoszteront fecskendezett mindkét péniszébe,

így kizárták az idei ötkarikásból.

– A világrekord, csak hogy a kedves nézők tudását is felfrissítsük, négyszázhetvenkettő. S ha már itt tartunk, idézzük fel, mit is jelképez ez az öt karika. Mit is, Béla?

– Ezt minden óvodás tudja. Az öt alapító gendert.

– Csak mindenki azt hiszi, hogy tudja. Te most fel tudnád őket sorolni?

– Természetesen.

A queerek, a fluidok, a kétlelkűek, a transzszexuálisok és a paranoid skizofrének.

Egyébként az egységet is jelképezi a sokféleségben is, hiszen akármilyen színűek is a karikák, egy-egy tág lyukat fognak körbe. Tovább vizsgáztatsz alkotmányos és emberi jogi ismeretekből, vagy továbbléphetünk, Richárd?

– Bocsánat, igazad van. Különben is megérkezett a következő show-elem. Ők pedig a… mindjárt mondom, Béla… nos, ők az ökölvívók, egykori olimpiai bajnok öklözők.

– Na végre. Legalább tudom, hogy van olyan versenyszám, amit még a kirekesztő, bigott előző világrendben is megtűrtek...

– Ez nem olyan öklözés. Tudom, mai szemmel groteszk, Béla, de ezek az emberek egymást ütötték, testszerte, de pont ott nem.

Megbotránkoztál?

– Csak egy kicsit, kezdem megszokni… mi van még hátra?

– Nyugodj meg, már csak a láng, az olimpiai láng. Mutatjuk is, érkezik, itt van, hozzák, na, tessék, Béla, elégedett vagy már?

– Igen, ez már sokkal kellemesebb, a mérsékelt szemnek is kedves látvány, nem gondolod, Richárd?

– Valóban. Ahogy kedves nézőink is látják, szerencsére itt már tartották magukat a rendezők a normalitáshoz, és

idén is egy óriási, stilizált ánuszból kieregetett metángázt lobbantanak lángra.

És jönnek is a német hagyományoknak megfelelően Wilhelmina Strasse, az ország idei legnagyobb méretű és legszőrösebb drag queenje, akit csupasz, genderfluid kisgyerekek kísérnek.

– Így igaz, Richárd, azt hiszem, hátradőlhetünk, véget ért az őrület, a gyermekek visszaülhetnek a készülékek elé. Mondjuk így, finoman, ez a bátor és megosztó kísérlet véget ért. Még egy csoportkép várható egy keresztrefeszítés-paródiával és egy keresztégetéssel a vallások közötti párbeszéd őszinte és tabumentes erősítéséért, és kezdődhet az igazi sport.

– Az igazi sport, ahol a teljesítmény számít, nem a provokáció:

a töktusa, a kick-botox és a fedett pályás nemi megerősítő műtét.

Kedves nézőink, ez volt a 2036-os olimpiai játékok megnyitója, üdvözlet Krankenburgból, Berlin ékszerdobozából, s tartsanak velünk holnap is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forgács István

Facebook

Idézőjel

A kedvencem a dagadt nő. Ő Jabba lánya. És talán Törpapa a szerelme.

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 29. 10:33
Tegyetek be a kurva captcha modult meg a blokkolás lehetőségét bazdmeg!
SzaboGeza
2024. július 29. 00:51
Egy paródia, a Francia olimpia!!! Mindannak ellentéte, aminek lennie kellene!!! MERT EZEK A FRANCIÁK!!!:)
states-2
2024. július 29. 00:50
Ez nem a paródia jövője, hanem jövő paródiája. A kommunista nyugat néhány év múlva.
viator-11
2024. július 29. 00:42
Remélem, ez nem a jobboldali humor. Erőltetett, na. Majdnem annyira mint Törpapa a párizsi Utolsó Vacsorán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!