Áll a bál: bojkottálja az olimpiát az USA egyik legnagyobb távközlési vállalata – igen, a botrányos megnyitó miatt

2024. július 28. 06:21

Berágott a C Spire a párizsi olimpia megnyitóünnepségére.

2024. július 28. 06:21
null

Nyitókép: X

A magántulajdonban lévő, mississippi székhelyű távközlési vállalat – konkrétan az Egyesült Államok negyedik legjobbnak értékelt szolgáltatójabejelentette:

elfogadhatatlannak tartja, amit a drag queenek, Törpapák és Jabbák a párizsi olimpia megnyitóünnepségén tettek Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora c. képével,

így az olimpiával kapcsolatos összes reklámjukat visszahívja, minden együttműködést megszüntet.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forgács István

Facebook

Idézőjel

A kedvencem a dagadt nő. Ő Jabba lánya. És talán Törpapa a szerelme.

Mint fogalmaztak, „megdöbbentette őket  Az utolsó vacsora kigúnyolása”, így hát az idei nyári játékok közvetítése közbeni összes korábban megvásárolt „reklámblokkot” visszavonják.

Bejött a „marketingfogás”?

Mississippi állam kormányzója, a republikánus Tate Reeves egyből üdvözölte a magáncég döntését. Mint az X-en kifejtette: „Büszke vagyok arra, hogy Mississippiben a magánszektor felemelte a szavát és a sarkára állt. Istent nem lehet kigúnyolni. A C Spire meghúzta a józan, megfelelő határvonalat.”

A republikánus kormányzó és a vállalat bejegyzése alatt X-felhasználók tömkelege fejezte ki támogatását a cég iránt. Az egyikük például megjegyezte, hogy „sose volt még büszkébb egy cégre”, egy másikuk pedig leszögezte: „Hamarosan felveszem önökkel a kapcsolatot a szolgáltatóm megváltoztatásával kapcsolatban”.

Az egyik felhasználó kicsit bővebben is „nyilatkozott” a világlátásáról: „Mississippi lakosaként már tudom, hogy mit képviselnek [a C Sharp cég – a szerk.], és most már tudom azt is, hogy milyenek az értékeik. Csak együtt nyerhetünk. Ez a »jó és a rossz« harca. Továbbra is álljunk ki mindannyian azért, ami a helyes – és 

köszönjük, hogy vezető szerepet játszottak a vállalati fronton”.

Azonban nem mindenki értékelte ennyire pozitívan a bejelentést: 

C Spire, azért tisztázzuk: az olimpia nem könyörgött a reklámdollárjaitokért. Nélkületek is ragyogóan meglesz.”

Emmanuel Macron egyelőre nem reagált a hírre, mindenesetre a megnyitó bejött neki. Mint fogalmazott: „Ez Franciaország!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­­e­l­­­d­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
catalina11
2024. július 29. 15:52
DeplorableT. Péter 2024. július 28. 16:47 "...ez a francia show elég szar volt, látványos, de szar,," Na látod, itt van a kutyád eltemetve. Az hogy szar volt, teljesen érdektelen. A probléma az, hogy a keresztényeket súlyosan sértő, durva provokáció volt. Meg az, hogy te ezt ügyesen próbálod elkenni." hát ebben az elkenésben verhetetlen ez a jellemtelen tróger T. Péter, és még utána nem szégyell moralizálni..
catalina11
2024. július 29. 15:49
T. Pétercatalina11 2024. július 28. 18:43 • Szerkesztve "Nekem egyszerűbb, mert én eleve lementem a kommenteket, és nyugodtan mondhatom, hogy ne keresgéljen, mert az adott témában végig kussolt..." Hja, ha valaki ilyen ostoba és ebből él, akkor lehet. " nem ebből élek T. Péter, de kedvtelésenek sem rossz. Most hogy átfutottam a kommentjeit megint világossá vált a maga sunyi jellemtelensége, gyávasága. Már nem emlékeztem, ezért kellemesen lepett meg, hogy ilyen sokan és milyen gyorsan átlátják ezt a kommentelők és már hányan elküldték magát melegebb éghajlatra, azaz a pics..ba.
catalina11
2024. július 28. 18:27
T. Pétercatalina11 2024. július 28. 16:21 Szokás szerint butaságot beszélsz megint. Most elmentem a profiloldalra, és mivel itt, ennél a cikknél egy távközlési vállalatról van szó, tehát példaként beírtam a 'távközlési" szót." hát tudja T. Péter, ezt úgy kelllene csinálni, hogy ráüt az egyik kommentje T.Péter nicknevére és akkor bejön, hogy kb. 500 ezer kommentje van, Ez oldalakra van tördelve, és ebben lehet keresni a szerkesztés, keresés menűvel. Nekem egyszerűbb, mert én eleve lementem a kommenteket, és nyugodtan mondhatom, hogy ne keresgéljen, mert az adott témában végig kussolt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!