Esélye sem volt az orosz szuper tanknak: egy pillanat alatt megsemmisült a T-90M (VIDEÓ)

2024. július 09. 16:15

Ott érte találat, ahol a legsérülékenyebb.

2024. július 09. 16:15

Nyitókép: X

Egy elképesztő videó terjed az X-en. A felvételen az orosz hadsereg egyik legjobb harckocsiját, egy T-90M-et vett célba egy BONUS 155 milliméteres okoslőszer – szúrta ki a Portfolio.

A lap megjegyezte, hogy a BONUS 155 milliméteres tüzérségi lőszert kifejezetten harcjárművek megsemmisítésére találták ki, ráadásul a lőszer szinte bármilyen NATO-sztenderd 155 milliméteres tüzérségi rendszerből kilőhető.

A kilőtt lövedék a célterület, céljármű felett robban fel, majd egy kis méretű szárnyas bomba célkereső rendszer segítségével felülről támadja a célpontot, ahol az a legsérülékenyebb.

Jelen videó esetében is talán az a legdöbbenetesebb, hogy az orosz harcjármű láthatólag egyetlen találat után teljesen kiégett.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­­e­­­x­i­ ­­­p­­u­­n­c­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. július 09. 20:53
4 fiatal halt meg. Ha ruszki akkor nem kár értük? Már csak az emberi jogok egyetemessége miatt.
lajajakab11
2024. július 09. 20:52
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
alexandrosz-2
2024. július 09. 19:49
Szar zsidó hohol propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!