Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ennyit tudunk eddig Putyin nyári offenzívájáról: itt tart jelenleg az orosz hadsereg

2024. július 05. 18:38

A War Mapper újabb statisztikát mutatott be.

2024. július 05. 18:38

Nyitókép: SERGEI GUNEYEV / POOL / AFP

Lapunk csütörtökön beszámolt róla, hogy egy friss elemzést tett közzé közösségi oldalán a War Mapper arról, hogy az elragadni tervezett közigazgatási területek mekkora hányadát ellenőrzi az orosz hadsereg.

Az is kiderült, hogy a War Mapper most először készített elemzést arról is, hogy mekkora területet ellenőriz az orosz hadsereg

abból az öt ukrán megyéből, melyet Oroszország „annektált” az elmúlt években.

A War Mapper legújabb elemzésében azzal foglalkozott, hogy idén nyáron mekkora területet tudott megszerezni Oroszország.

Az elemzés alapján kiderült, hogy Oroszország júniusban mindössze 50 négyzetkilométernyi területet hódított meg Ukrajnában.

Azt is megírták, hogy Oroszország jelenleg Ukrajna 17,57 százalékát tartja megszállva.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-123
2024. július 08. 14:45
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­­x­­i­ ­p­­u­­­n­­­c­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lajajakab11
2024. július 06. 17:58
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Lajoss
2024. július 06. 11:04
Gávárít Mászkvá...by mandiner.ru
falcatus-2
2024. július 05. 21:36
Patika 2024. július 05. 18:48 • Szerkesztve Érdekes. Mintha Putyin nem akarná elvágni Ukrajnát a tengertől. Attól tart, hogy Odessza világháborús stratégiai pontként fontos nyugatnak? Pedig az az alatti Moldvai kiterjedés utána már harc nélkül is az ölébe hullhatna... (szerintem Zselé a tengeri kijáratért azonnal tárgyalna)..." Az oroszok világosan megmondták Ogyessza és Harkov orosz város. Utoljára kb. egy hónapja maga Putyin. Éppen ezért nem fogja szétlőni. Megvárja míg a zongorista alól a hívei kihúzzák a sámlit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!