Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Itt vannak a számok: kiderült, mekkora területet birtokol Oroszország az annektált ukrán megyékből

2024. július 04. 22:53

Egy friss elemzést mutatott be a War Mapper.

2024. július 04. 22:53

A nyitókép illusztráció. Fotó: KREMLIN PRESS SERVICE / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Egy friss elemzést tett közzé közösségi oldalán a War Mapper arról, hogy az elragadni tervezett közigazgatási területek mekkora hányadát ellenőrzi az orosz hadsereg – szúrta ki a Portfolio.

Az is kiderült, hogy a War Mapper most először készített elemzést arról is, hogy mekkora területet ellenőriz az orosz hadsereg abból az öt ukrán megyéből, melyet Oroszország „annektált” az elmúlt években.

Donyeck, Luhanszk, Zaporizzsja és Herszon megyét 2022 őszén, a Krímet pedig még 2014-ben „csatolta el” Oroszország.

A War Mapper elemzése szerint az „elfoglalt” területek 72,86 százalékát tartja megszállva az orosz hadsereg, egyedül a Krím fölött gyakorolnak 100 százalékos uralmat. Luhanszkban az orosz megszállás a megye több mint 98 százalékát érinti, ezt Zaporizzsja követi 71,9 százalékkal, majd Herszon 63,9 százalékkal, végül pedig Donyeck megye 57,9 százalékkal.

Az érintett táblázatot itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:29
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­­x­i­ ­­p­u­n­c­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
balbako_
2024. július 05. 08:38
Ez egyébként az ott élő oroszok számát is tükrözi.
lajajakab11
2024. július 05. 07:45
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Bitrex®
2024. július 05. 06:34
Odesszát azért nem kéne hagyni az ukránoknak. "Ne adjátok a szent dolgokat kutyáknak, és gyöngyeiteket ne dobjátok a disznók elé, nehogy eltapossák azokat lábukkal, és megfordulva széttépjenek titeket." /Máté 7,6/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!