Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Darabokra szedik a lengyel miniszterelnököt, amiért felkérdezte Orbán Viktort

2024. július 05. 10:04

Többek között arról érdeklődtek Donald Tusk követői, hogy miért csak akkor lehet Oroszországgal a békéről tárgyalni, ha erre Berlin engedélyt ad. Évekkel ezelőtti címlapok és videók is előkerültek.

2024. július 05. 10:04

Nyitókép: AFP/Dominika Zarzycka

Alaposan megkapta a magáét Donald Tusk a követőitől, miután X-en felkérdezte Orbán Viktort, hogy ugye nem igazak azok a sajtóhírek, melyek szerint Moszkvába látogat, hogy Vlagyimir Putyinnal a békéről tárgyaljon.

„Orbán Viktor egy szuverén ország miniszterelnöke, azt tesz, amit akar" – írta egyikük, míg valaki arra hívta fel a lengyel kormányfő figyelmét, hogy 

ezt hívják diplomáciának, ha esetleg nem tudná.

Többen azt vetik Tusk szemére címlapokkal és videókkal alátámasztva, hogy néhány éve még kifejezetten jó viszonyban volt Putyinnal, más pedig azt kérdezi a politikustól, miért csak akkor lehet tárgyalni Oroszország vezetőjével, ha erre Berlin engedélyt ad.

Nem Tusk az egyetlen kritikusa annak, hogy a magyar kormányfő mindent megtesz a béke érdekében: Olaszországban már puccsal vádolják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zimmezumm
2024. július 07. 08:15
Európát Orbán Viktornak kellene vezetnie ! Ő egy talpra esett karakán ember akit a jó isten is vezetőnek teremtett. Az összes libernyákot és európát eláruló gazembert össze kellene szedni elsőként Merkelt ,és a többi lefizetett megélhetési bűnözőt, teljes vagyonelkobzás mellett Szíriába kellene deportálni. Az összes migránsal együtt mert ugy mindegyik onnan még a néger is.Ezeknek semmi de semmi keresnivalója nincs itt. A teremtő úgy teremtette a világot, hogy európa a fehér ember földje !
zakar zoltán béla
2024. július 05. 15:32
Egy aljas gyűlölködő és áruló! Tusk arca az örDÖGÉ.
sexykitty-118
2024. július 05. 15:27
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Majdmegmondom
2024. július 05. 14:56
Igen, igen... a lengyel hadiipar is befuccsol, ha béke lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!