„B*sszátok meg, de adjatok nekem cuccot” – népszerű influenszer leplezte le Zelenszkijék súlyos ellentmondását

2024. július 22. 18:07

Az ukrán logika a legjobb logika – tette hozzá szarkasztikusan az influenszer.

2024. július 22. 18:07
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Keystone/Alessandro Della Valle

Egy népszerű X-felhasználó, a Lord Bebo név alatt publikáló influenszer az ukránok ellentmondásos logikájára hívta fel a figyelmet bejegyzésében. Március végétől, az oroszok célzott támadásai miatt Ukrajna vészhelyzeti áramimportra szorult, ekkor többek között Magyarország is kisegítette az országot, amely júniusban hazánkról importálta messze a legtöbb villamos energiát, így a magyar részarány 42%-ot tett ki – ahogy arra a Portfolió is rámutatott.

Ennek fényében igencsak megbotránkoztató lépést tett Ukrajna: részlegesen elzárta a Barátság vezetéket, amelyen Magyarország és Szlovákia kapja az orosz kőolajat. 

A Lord Bebo nevű felhasználó – habár kronológiailag tévesen, de helyzetértékelés szempontjából helyesen – a következőket írta: „Egyik nap Ukrajna még szankciókkal sújtja Szlovákiát és Magyarországot, blokkolva a hozzájuk irányuló olajszállítást, két nappal később viszont már áramot kér ettől a két országtól”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ukrán logika a legjobb logika, »basszátok meg, de adjatok nekem cuccot«”

tette hozzá Lord Bebo.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­k­­­e­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Töki
2024. július 23. 17:17
Cuccot??? Zselé-Zselé! Hogy rohadjál meg te is, te tetű zsidó!!!
Akitlosz
2024. július 23. 05:36
Nem szarkasztikus, hanem trágár. Így teljesíti a Mandiner szerkesztőség minőségi, szakmai, és intellektuális elvárásait.
EX_Terminator
2024. július 23. 03:55
Befejezés gyanánt pedig te még zsarolni is túl hülye BALFASZ? Jobb lesz ha ki tudsz rá nyögni valami érdemi választ, hogy mi történt az olajunkkal? Fölfogtad??? AZ A MIÉNK! ÉS TE NEM NYÚLHATSZ HOZZÁ. És előkeríted. Mert ha nem kapjuk meg, akkor kénytelenek leszünk leállítani a felétek irányuló elektromos áram exportot. Ugye érted hogy hol van a probléma? HIÁNYZIK AZ ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES OLAJ! ÉS HA NEM KAPJUK MEG, AZT VALAHOGY KOMPENZÁLNUK KELL, HOGY A SAJÁT HÁLÓZATUNK MŰKÖDNI TUDJON. Leesett végre, te nagyon - nagyon hülye???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!