A svájci jobboldal népszavazással gátolná meg a sátánistának tartott Euróvízió megrendezését

2024. július 12. 17:43

Az Eurovíziós Dalfesztivál manapság inkább politikai és ideológiai viták miatt kerül a figyelem középpontjába, mint sem a produkciók színvonala miatt.

2024. július 12. 17:43
68th Eurovision Song Contest - Grand Final

Nyitókép: Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Konzervatív csoportok azzal fenyegetőznek, hogy megakadályozzák Svájcot a jövő évi Eurovízió megrendezésében, kikényszerítve a költségvetési népszavazásokat a lehetséges rendező városoktól, mondván, hogy a dalverseny propaganda esemény, amely ünnepli a sátánizmust és az okkultizmust – írta meg a Guardian.

Az Eurovíziós Dalfesztivál manapság inkább politikai és ideológiai viták miatt kerül a figyelem középpontjába, mint sem a produkciók színvonala miatt. Most épp egy svájci konzervatív párt, a Svájci Szövetségi Demokratikus Unió (EDU) gondoskodott a hírverésről, ugyanis népszavazásokkal kívánja megakadályozni Zürich, Genf, Bern és Bázel városainak pályázatait a fesztivál megrendezésére. Svájc a tavalyi évben nyerte el a rendezési jogot, miután a svájci „nembináris” énekes, Nemo diadalmaskodott a versenyen. Az EDU bejelentette, hogy az ország közvetlen demokráciára épülő rendszerét kihasználva próbál majd nyomást gyakorolni a pályázókra.

A Eurovízió egy borzalmas propagandaesemény

– áll a párt keddi közleményében.

„Egy olyan ország, amely színpadot biztosít egy ilyen undorító szemétnek, nem az imázsát emeli, hanem csupán saját szellemi hanyatlását mutatja be” – tették hozzá. A párt egyik vezető politikusa szerint az egyik legnagyobb probléma az, hogy a dalfesztivál népszerűsíti vagy legalábbis megtűri az okkultizmust és a sátánizmust.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rnapc-os-egregor-exe-humeme-szuveren-3op
2024. július 13. 13:18
A hagyományos kultúra, emberkép és zeneiség tömegeket megvezető rituális feláldozása a felforgató káosz anomália-fétisének: vagyis sátánista.
Málaga21
2024. július 13. 12:35 Szerkesztve
Én vagyok a szép királyfi, Könnyű engem gerincre vágni, a szám spermás ánuszom tág nincs is több ily királyfi tán. Süsü nyugati verzió.
atti64
2024. július 13. 08:15
KOCS FASZOPOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Camael
2024. július 13. 00:53
behalok miket tud kihozni a hírekből a Mandi, a buzipropagandával volt a bajuk nem a sátánnal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!