A lehetőségek frakciója

2024. július 08. 15:59

Az értékalapú, a nemzetek együttműködésén nyugvó, normális, polgárbarát Európáért dolgozom.

2024. július 08. 15:59
Hölvényi György
Hölvényi György
Facebook

Nyitókép: Hölvényi György Facebook-oldala

„A lehetőségek frakciója

Ma megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakció, a KDNP-vel a soraiban. A miniszterelnök és a politikai közösségem iránti bizalom vezetett a csatlakozáshoz. Évtizedes parlamenti múlttal, sok ismerős kollégával kezdjük meg a munkát az állandó értékek, Európa biztonsága és a nemzeti szuverenitás érdekében.

Kereszténydemokrata politikusként az értékalapú, a nemzetek együttműködésén nyugvó, normális, polgárbarát Európáért dolgozom. 

A Patrióták Európáért az EP harmadik legnagyobb politikai csoportjaként a lehetőségek frakciója. Lássuk meg!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. július 09. 19:45
llnnhegyi 16:27 "éppenhogy ebéd után vagyunk!" - höhöhö ... meddig is? „... a Covid járvány alatt, hogyha lezárták volna az ország határát, akkor 3-4 napon belül AZ EMBEREK NEM JUTOTTAK VOLNA ÉLELMISZERHEZ, olyan mértékű az élelmiszerimport." (Lázár János 2020. 09. 02., Magyarország)
pollip
2024. július 08. 22:31
Jobb lesz , mint az epp. Jó munkát!
Lajoss
2024. július 08. 21:39
Gyurka,megkönnyeztem a soraidat…😂😂😂😂😂
Valodi
2024. július 08. 18:25
Nosza! (Czakó Gábor) "A társadalom elvesztette dimenzióit. Mondhatjuk úgy is, hogy lerontotta őket. A szellemi felügyelet nélkül működő gazdaság igyekszik kitölteni a kor egész keretét, s ezenközben rákként működik. Kizárólag a korlátlan növekedés állapotában életképes. Amelyik vállalat, vagy nemzetgazdaság nem gyarapszik, az lemarad, kihull a Mókuskerékből és elpusztul. Ehhez igazodik … a politika is, amely a gazdaság függvényévé és szolgálójává vált. Még emlékszünk az ötéves tervekre, amelyek voltaképpen eskük voltak, hogy mi mennyivel fog növekedni, gyarapodni, fejlődni. A polgári demokráciákban ez a rituális eskü az ún. választásokon zajlik, ahol a különböző pártok és képviselők tesznek fogadalmat arra, hogy ők a másiknál többel fogják fölcukkolni a GDP-t. A választók legelsősorban a kecsegtetések komolyságát fontolgatják. Olyan párt, amelyik azt hirdetné, hogy lassítsunk, ne adj' Isten, hagyjuk abba, mert szakadékba futunk, néhány százaléknál többet sehol nem tud szerezni.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!