Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia

Zakatol a háborús őrület: további katonai támogatást ígért Ukrajnának az EU

2024. június 29. 15:54

A Bloomberg szerint már alá is írták az erről szóló dokumentumot.

2024. június 29. 15:54
VON DER LEYEN, Ursula; ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hosszú távú biztonsági megállapodást írt alá az Európai Unióval, és a nyugati szövetségesek ígéretet tettek arra, hogy folytatják a katonai és politikai támogatást, melyet Kijevnek nyújtanak. Emellett az EU kedden hivatalosan is elkezdte a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával – írja a Bloomberg.

Magyarország eredetileg blokkolta a lépést, többek között az ukrajnai magyar kisebbségek védelmével kapcsolatos aggályokra hivatkozva.

Brüsszel és Kijev azonban azt állítja, hogy ezt a kérdést már rendezték.

A hírügynökség ugyanakkor emlékeztetett: a magyar kormány korábban is igyekezett már lelassítani az Ukrajnának nyújtandó támogatásról vagy az Oroszországgal szembeni új szankciókról szóló uniós döntéseket, mielőtt igazodott volna az EU álláspontjához.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 30. 10:55
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
sexykitty-101
2024. június 29. 18:03
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­ ­s­z­­­e­x­i­­­ ­p­u­n­­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 29. 18:02
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Kovács Ubul
2024. június 29. 17:59
Ne pityeregjetek, Viktor Orbanov így is erőn felül teljesített - már a lelepleződésével sem törődve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!