Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Oroszország kíméletlenül reagált Magyarország álláspontjára

2024. június 24. 10:02

Az Állami Duma külügyi bizottságának tagja szerint szétesőben a NATO az ukrajnai konfliktus miatt, mert a konstruktív és értelmes országok meg akarják óvni Európát a világháborútól.

2024. június 24. 10:02
null

Nyitókép: AFP/Sergei Ilyin

A NATO-ban érlelődik a szakadás az ukrajnai konfliktussal kapcsolatos jövőkép miatt – jelentette ki Dmitrij Belik, az Állami Duma szevasztopoli képviselője, a külügyi bizottság tagja a RIA-nak adott interjújában.

Egyre világosabban látszik az olyan konstruktív és értelmes országok – mint Magyarország – álláspontja, amelyek megértik a béke árát, és meg akarják óvni Európát egy következő világháborútól

– szögezte le az orosz politikus, aki azt javasolta a NATO tagállamainak, hogy ha már nincs erejük ellenállni az amerikai akaratnak, legalább gondoljanak a népeikre és a lehetséges következményekre.

Hozzátette, szisztematikusan folytatják Ukrajna katonai szerkezetének lerombolását, függetlenül attól, hogy a NATO mivel és hogyan segíti Kijevet.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. június 26. 06:57
A Bidé pincsiknek hiába írják, fejjel mennek a falnak.
Bodzay
2024. június 25. 00:24
Ezt a címet ki adta? Még jó, hogy elolvastam a cikket.
koronaszepe
2024. június 24. 18:18
Nem szép dolog az ukránoktól, hogy ott vannak, ahol az oroszok szeretnének lenni! Meg kell érteniük, hogy az oroszok szomszédainak nem jár a szuverenitás, a területi integritás! Az oroszok békepártiak, a magyar kormány békepárti, csak ukránok akadékoskodnak! Szuverenitással provokálnak!
koronaszepe
2024. június 24. 18:12
Ruszkik haza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!