Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

„Micsoda gyalázat” – Amerikából küldtek kemény üzenetet Pressmannak

2024. június 15. 11:14

Szülőhazájából tették helyre a Magyarországon tevékenykedő nagykövetet, nem is akárkiktől jött a komoly kritika!

2024. június 15. 11:14

Nyitókép: David Pressman X-oldala

Kevin Roberts, a Heritage Foundation, a legnagyobb amerikai konzervatív think tank elnöke írt egy pár keresetlen szót David Pressmannak, annak kapcsán, hogy a hazánkban tevékenykedő nagykövet szerint a magyar kormány hazudott, amikor azt állította, a NATO védelmi szövetség helyett támadásra készülő szervezetként viselkedik, és magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába.

Ezt is ajánljuk a témában

Kevin Roberts megjegyezte, „micsoda gyalázat ez a David Pressman”, ugyanis az szerinte „rutinszerűen beavatkozik egy szuverén kormány megfelelő működésébe, és egy nevetségesen radikális napirendet terjeszt elő, 

amely teljesen eltér az amerikaiak nagy többségének véleményétől”. 

Hozzátette, „minden épeszű kormány visszahívná őt diplomáciai visszaélés miatt”.

Donald Trump Jr., a republikánus elnökjelölt legidősebb fia a Mathias Corvinus Collegium eseményén arról beszélt a nagykövet kapcsán, hogy szerinte egy diplomának nem az a feladata, hogy támadjon.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. június 17. 12:05
A mosolya olyan Karigelis.
irmag2
2024. június 15. 20:56
Amerika, legyetek következetesek! „minden épeszű kormány visszahívná őt diplomáciai visszaélés miatt”
Vsmeta99
2024. június 15. 18:50
A képét elnézve olyan a látványa ..... mint egy önelégült ripacs ... éppen esemény után ...
Valodi
2024. június 15. 18:25
B_kanya 12:47 "A magyar kormány hazudott. Pont." - ugyan már! Éppenhogy Orbán Viktor figyelmeztetett 2015-ben: "Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!