„Kedves Viktor, most már minden oké! Üdv és LOL” – Ujhelyi István nekiment Mark Ruttének

2024. június 18. 17:55

Úgy tűnik, nem nagyon tetszik a dolgok jelenlegi állása a korábbi szocialista EP-képviselőnek.

2024. június 18. 17:55
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mark Rutte keddi keltezésű levelét posztolta ki Twitter-oldalára Ujhelyi István, és úgy tűnik, van benne egy rész, ami különösen is felkeltette Ujhelyi figyelmét. Ebben Rutte azt írja: 

Tudomásul vettem, hogy 2021-ben tettem olyan nyilatkozatokat Hollandia miniszterelnökeként, amelyek elégedetlenséget szültek Magyarországon.

Valószínűsíthetően arra utal Rutte, amikor 2021 júniusában konkrétan arról beszélt, hogy 

Magyarországnak térdre kell ereszkednie”,

valamint hogy eltávolítaná Magyarországot az EU-ból. 

Ezt is ajánljuk a témában

Három évvel később már más szelek fújnak, Rutte megpályázta a NATO főtitkári posztját, amellyel kapcsolatban X-en így írt Orbán Viktor:

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára

annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezzel kapcsolatban írta Rutte az Ujhelyi által is szemlézett levelet, amelyhez a baloldali politikus az alábbi, szatirikus kommentárt fűzte:

„Kedves Viktor, tévedtem amikor az antidemokratikus politikádat bíráltam Most, hogy támogatod a jelöltségemet, minden rendben van! Üdv és LOL! Mark Rutte”.

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. június 19. 16:10
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani." Winston Churchill
2024. június 19. 16:09 Szerkesztve
Ez a bukott csóka hülyeségeket írogat! Rossz döntések mellett körömszakadtáig kitartani, az pszichiátriai probléma! Semmi biztosíték nincs arra, hogy egy álmot követni jó döntés! Attól felnőtt valaki, hogy tud értelmes, jó célok elérése érdekében kompromisszumokat kötni és tud újat álmodni. Önkorlátozás egy álom mellett kitartani. A jó célok elérése érdekében kötött kölcsönösen előnyös kompromisszumok viszik előre a társadalmat. A kompromisszumképtelen és a nyilvánvalóan rossz elképzelései mellett a végsőkig kitartó embert butának vagy Gyurcsánynak hívják.
tapir32
2024. június 19. 15:48
Egy felnőtt ember tud értékes célok elérése érdekében jó kompromisszumokat kötni és tud újat álmodni. Gyerekek akarják mindig, mindenütt, másokra való tekintet nélkül a saját elképzeléseiket megvalósítani, keresztülvinni. A rossz döntések mellett körömszakadtáig kitartani, az egy pszichiátriai probléma!
nemecsek-3
2024. június 19. 08:51
Újhelyi még a kezdetén bejelentkezett a fideszbe rendszerváltónak, fogadták is csk az volt a bibi, hhogy elsőre nem poziciót kapott hanem mondták nekimi lenne a munka. Pár hét de lehet, hogy csak nap múlva már az mszpben csücsült a bolsiknál Srzóval van bőr az ő képén is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!