Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Így készülnek az ukrán pilóták a bevetésre (VIDEÓ)

2024. június 17. 17:29

Mikola Olescsuk altábornagy közölte, hogy a dandár pilótái nagyon nehéz küldetéseket hajtanak végre.

2024. június 17. 17:29

Nyitókép: Facebook

Új videót tett közzé Mikola Olescsuk altábornagy, az ukrán légierő parancsnoka. A felvételen az ukrán 40. taktikai repülődandár pilótái láthatóak bevetés közben – szúrta ki a Portfolio.

Mikola Olescsuk a rövid leírásban közölte, hogy a dandár pilótái továbbra is nehéz küldetéseket és bevetéseket hajtanak végre,

amelyeknek az a célja, hogy elpusztítsák az ellenséges célpontokat a földön és a levegőben. A lap közölte, hogy a felvételen irányított rakéták, AGM-88 HARM radarelhárító rakéták és GBU-62 JDAM-ER irányított bombák indításai láthatóak.

„Meggyőződésem, hogy a nyugati repülőgépek befogadása a légierő valamennyi taktikai repülődandárjába jelentősen hatékonyabbá teszi ezt a feladatot.

És most a pilótáink a legtöbbet hozzák ki a szolgálatban lévő szovjet gyártmányú eszközökből.

A földi személyzet harcra készen tartja ezeket a repülőgépeket, és minden óvintézkedést megtesz, hogy ellenséges látóterükből távol tartsa őket” – közölte.

Az altábornagy végül megköszönte az ukrán pilóták munkáját.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tintapaca
2024. június 18. 10:02
Az F 16-osok hamarosan légi harcban küzdhetnek az orosz szuper vadászokkal. A vége ugyanaz lesz, mint a mezitlábas szandálosok ellen kifejlesztett Abramsok esetében. Kudarc!
snfbvksan
2024. június 18. 06:36
Ghost of Kiiiv
Aerion
2024. június 17. 22:32
Bi Tang Tomee De van, csak ők texasi tájszólással ukránok ---------- Ja, bocsi, erről megfeledkeztem. : )
lbs0420
2024. június 17. 21:48
Mikola Olescsuk altábornagyna az ukrán légierő főparancsnoka. Van neki érvényes pilóta igazolványa egyáltalán? Legalább nyílt napon látott egyáltalán - közelről - tényleges repülőgépet? Mert a szövege a bonyolult feladatokról nagyon nem passzol a videón látható tartalomhoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!