Az oroszok szerint átverés, amit Magyarországgal tett az Európai Unió

2024. június 25. 10:20

Az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának vezetője úgy véli, csalás, ha az EU legmagasabb rangú tisztviselői készek megszegni az általuk kidolgozott szabályokat.

2024. június 25. 10:20
null

Nyitókép: AFP/Gavriil Grigorov

Az Európai Unió azon terve, hogy megkerülje Magyarország vétóját a befagyasztott orosz vagyonból származó nyereség terhére Ukrajnának szánt fegyverek beszerzésével kapcsolatban, átverés – jelentette ki Dmitrij Novikov, az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának első elnökhelyettese.

Ez a fajta csalás azt jelenti, hogy az EU legmagasabb rangú tisztviselői készek megszegni az általuk kidolgozott szabályokat, ha ez szükségesnek tűnik. És annak tűnik, amikor Oroszország ellen egy be nem jelentett háború zajlik

– idézi az Izvesztyija a politikust, aki úgy látja, a Nyugat megint lebukott, hogy a harcban bármilyen piszkos eszközt képes bevetni.

Hozzátette, az EU stabilitását ellehetetleníti, hogy az évek során felállított szabályokat a konjunktúrának megfelelően módosítgatják.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. június 25. 12:55
"fideath-7B_kanya 2024. június 25. 11:28 Hát persze. Már látszik is hogy a globálcégek mind elkezdték a bivalyerős, stabil rubelt felévásárolni. Jah, nem. " www.youtube.com/watch?v=HgTakjO7ZrE De jogodban áll tagadni, tagadni, tagadni...
tomekjosef
2024. június 25. 12:13
Az EP,EB,ET főkolomposai aljas, korrupt, kétszínű bűnözők.
2024. június 25. 12:05 Szerkesztve
Minden soro$$ügynök, zselényaló majom, aki az EU-t érő jogos kritikát puszta oroszozással akarja megoldani EURÓPA ELLENSÉGE ÉS KÍNA SZEKÉRTOLÓJA. És ne feledjük: bűnrészes U Krajina lakóinak lemészárlásában.
B_kanya
2024. június 25. 11:46
"RasPutin 2024. június 25. 11:28 "Figyelj tetves fidesz patKánya. Az orosz hány nyugati befektetést allamosított le?" Figyelek, balf444$$ztalanhangya, hirtelen az ugrik be, hogy az OTP-t a hohol nácijaid halállistára tették, mert EL SEM LEHET ADNI "az orosznak".... De majd te elmondod, szépen sorban, ha nem megy megkérdezed a minimálbérért dubajozó lányodat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!