Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

The Telegraph: Meg vannak számlálva Ukrajna napjai nyugati segítség nélkül

2024. május 29. 21:20

„Egy ukrajnai orosz győzelem átírná Európa térképét, és jelentős fenyegetést jelentene a kontinens számára” – állapította meg a cikk szerzője.

2024. május 29. 21:20

Nyitókép: DURSUN AYDEMIR / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Ukrajnának hónapokon belül vége lehet, ha nem kap nyugati támogatást – írj a The Telegraph. A lap emlékeztetett: többek között ezen óriási nyomás miatt döntött úgy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, hogy aláírja a mozgósításról szóló új törvényt. A cikk szerzője, Lisa Haseldine azonban ennek ellenére is pontosan tisztában van vele, hogy Oroszország népessége jóval nagyobb a megtámadott országénál, így szerinte sem fog ez az intézkedés jelentős mértékben változtatni Ukrajna helyzetén.

A rideg valóság az, hogy Ukrajnában fennáll a veszélye, hogy egyszerűen kifogynak a harcoló  férfiakból

– fogalmazott találóan a szerző.

Ezt is ajánljuk a témában

Gyerekek kaptak behívót Ukrajnában

„Többen is jelezték, hogy 17 évesen is behívót és felszólítást kaptak” – mondta Dunda György. Az ukránok közleményben kezdtek el magyarázkodni.

Nyugati fegyverkezés nélkül Ukrajnának talán csak hónapjai lehetnek hátra. A cikk szerzője szerint éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk a keleti háborúról.

Egy ukrajnai orosz győzelem átírná Európa térképét, és olyan fenyegetést jelentene a kontinens számára, amilyenre több mint nyolcvan éve nem volt példa”

– foglalta össze a véleményét Lisa Haseldine.

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alte
2024. május 30. 09:55
Ukrajnának már rég vége, csak nem mondják ki. Eltűnt egy generáció, ami egy országot normálisan működtetni tud.
tintapaca
2024. május 30. 09:02
A valóság ellenben az, hogy Ukrajna mind a jelenlegi, mind a jövőbeni formájában - ha lesz olyan -, halálos veszélyt fog jelenteni az összes szomszédjának - kivéve Oroszországot. Egy agresszív, állig felfegyverzett, bosszúszomjas rablóbanda marad majd a hadseregéből, akik bármelyik szomszédos országnak, vagy a területen maradt nemzeti kisebbségnek neki eshetnek.
Dorset Naga
2024. május 30. 06:56
A Nuland kreatúrának befellgzett.
Patika
2024. május 30. 05:25
Azzal együtt is. (nem érdemes tovább húzni, vagy elodázni)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!