Roppant kínos dolgot ismert el Kuleba Oroszországgal kapcsolatban

2024. május 03. 06:27

Újra megkongatta a vészharangot az ukrán külügyminiszter.

2024. május 03. 06:27
Ukraine: Year 2024 forum in Kyiv

Nyitókép: Viacheslav Ratynskyi / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Dimitro Kuleba ukrán külügyminiszter a Foreign Policiy-nek adott interjújában újfent sürgette a nyugati országokat, hogy támogassák még több fegyverrel Ukrajnát. A politikus úgy fogalmazott: „Sajnos el kell ismernem, hogy Ukrajna szövetségesei az erőfeszítéseik ellenére is késésben vannak az ütemtervhez képest. (...) Ha megnézem, mit ért el Oroszország a védelmi ipari termelésének helyreállításában, és mit ért el eddig az egész Nyugat, akkor

szembe kell néznünk az igazsággal, és el kell ismernünk, hogy Oroszország hatékonyabb a háborús erőfeszítéseiben

 – tette hozzá. Majd azt is kifejtette, hogy szerinte nem lehet tárgyalni az oroszokkal, amíg Vlagyimir Putyin az elnök. Ezzel az ukrán külügyminiszter ezzel sokadjára szögezte le, hogy Ukrajna nem kíván béketárgyalásokat folytatni az orosz–ukrán háború lezárásáról – jegyezte meg cikkében a Magyar Nemzet

Kuleba szerint az ukrán diplomácia nem vallott kudarcot a „Globális Déllel” kapcsolatban, ugyanis a politikus szerint 

a Globális Dél nem létezik”.

A külügyminiszter szerint minden országot külön kell kezelni, azt azonban elismerte, hogy Oroszország jobb helyzetben ebben a kérdésben, de hozzátette, Ukrajna sem fogja feladni, hogy tovább próbálkozzon az olyan országoknál, mint Kína, India vagy éppen Dél-Afrika és Brazília. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 03. 19:42
Kuleba? ÉS MI VAN KALETÁVAL, ORBÁN egyik KEDVENC PEDOFILJÁVAL?
Csigorin
2024. május 03. 19:27
mert ha helyette lenne egy Medvegyev vagy Szurovikin az miben lenne jobb te majom?
pipa89
2024. május 03. 09:17
Hogy lehetett beszopni a globalista maszlagot ennyire alaposan? Oroszország létét veszélyeztetitek, Kalyiba! Oroszországot!!!! Napóleon bukta! Hitler bukta! Mekkora gumibelsőben éltek ti??? Nyugat? Mi az, hogy Nyugat? Van a globalista parazitájával az USA, van Németország, van Franciaország és az összes többi, egyenként!!!!! Nincs olyan, hogy Nyugat. Le kell szállni a döglött lóról!!!! Ideje befejezni ezt a háborút, ha azt akarjátok, hogy 10 év múlva maradjon még valami, amit Ukrajnának hívnak és legyen benne ember, aki eredetileg ukrán.
Józsi6
2024. május 03. 07:56
Kuleba nem akar Putyinnal tárgyalni. Medvegyevre vágyik. Mit nem lehet ezen érteni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!