Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Mindent vissza: nagy változásról döntöttek a magyarok egyik kedvenc országában

2024. május 25. 18:14

A Drogkutató Intézet elemzése szerint Thaiföldön egyértelműen hiba volt a marihuána legalizálása, és ezt mára az ország irányítói is felismerték. Aggasztó jel lehet mindez Németország szempontjából.

2024. május 25. 18:14
Phi Phi Archipelago In Thailand

Nyitókép: AFP/Md Rafayat Haque Khan

Bár egyesek a tengerpart és a nagyszerű időjárás miatt választják Thaiföldet úti célként, mások annak érdekében, hogy legálisan füvezhessenek. Utóbbi hamarosan lekerül a „bakancslistáról", hiszen a kormány fokozatosan visszavonja a 2022-es legalizációs törvényt – írja a Drogkutató Intézet.

Az országban 2022 előtt a világ egyik legszigorúbb drogtörvénye volt érvényben, ám a legalizációpártiak azzal érveltek, hogy enyhítené a börtönök túlzsúfoltságát és fellendítené a vidék gazdaságát – az elemzés alapján ebből semmi sem valósult meg.

A kannabisz legalizálása óta több mint 1,1 millió thaiföldi regisztrált termesztési engedélyért, és több mint 6000 kannabisz gyógyszertár bukkant fel országszerte. Ezen számok mellett szinte megoldhatatlan a minőségellenőrzés – véli a Drogkutató Intézet, amely szerint a thai média gyorsan megtelt a marihuána okozta erőszakról és visszaélésről szóló cikkekkel.

Európában a németek döntöttek a legalizáció mellett, ezt a Zöldek erőszakolták ki a kormánypárti koalícióban maradásért cserébe.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:03
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­l­d­ ­­­a­­ ­s­­z­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­c­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Amon-Li-Sa
2024. május 26. 11:35
Sokkal nagyobb probléma a sexturizmus. Főleg a gyermekekre irányuló. Nem tudok forrást idézni, régen olvastam, a németek állítólag a legnagyobb létszámú kuncsaftok.
Zsolakomarom
2024. május 26. 07:10
Egyaltalan nem keszulnek visszavonni a thaifoldi legalizaciot, ahogy a propagandacikk sugallja De nem kell olyan messze menni: Csehorszagban barhol lehet fuvezni, otthon is lehet termeszteni, sot meg kocsmakban is aruljak vagy 20 eve. Aztan ettol meg mindenben jobban allnak a csehek, mint a magyarok. De nemcsak gazdagabbak, hanem tobb a turista is, meg a feher kereszteny bevandorlo is tobb oda, meg a tarsadalom se kihaloban van hanem eppen ellenkezoleg "drogkutato intezet" xDD az apatok faszat, a fidesz utani legelso kormany ugyis legalizal, vagy amikor megdoglik a bummer malac, lehet a fideszesek is a negyvenes fideszesek minde szivtak/szivnak fuvet illegalba is, haggyuk man (mondjuk van aki mast is)
MaBaker
2024. május 26. 00:51
"a thai média gyorsan megtelt a marihuána okozta erőszakról" Ezt is csak olyan írhatta le akinek még hallomásból sincs semmi fogalma a fűről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!