Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Időnként én is kapok fenyegetést ukrán zászlóba öltözött Facebook-huszároktól

2024. május 28. 06:03

Egy ukrán ezredes is kimondta: a háború tárgyalással fog véget érni, területveszteséggel.

2024. május 28. 06:03
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Egy ukrán ezredes, természetesen felsőbb engedéllyel, arról beszél az ABC-n, hogy a háború tárgyalással fog véget érni, lehet h a finn módon – azaz területveszteséggel. Ez a valóság – és ezt Ukrajnában jobban értik, mint sok lelkes nyugati kommentátor, twitter/Facebook huszár, akik »sokat« tettek Ukrajnáért, szóban, írásban, ukrán zászlóba öltözve, de az országba azért nem tették be a lábukat (időnként én is kapok üzenetet, fenyegetést ilyenektől – jelzem, rettegek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. május 29. 06:44
Minél előbb leállnak annál több marad az országukból meg a népességükből. Megnyerni nem lehet, de okozhatnak akkora veszteségeket az oroszoknak, hogy keserű legyen a győzelem. Ez viszont nem fogja visszahozni a halottakat. EZT KELLENE EGYESEKNEK FELFOGNI. Ez nem egy kibaszott játék ahol pár pixelecske rohangászik, itt vérre és emberéletre megy ki a játék, és addig fogják folytatni amíg már semmi nem marad Ukrajnából amiért érdemes lenne harcolni. Akkor már megadják magukat de ami addigra marad? Csak a romok.
kepiblanc
2024. május 28. 22:12
"Egy ukrán ezredes, természetesen felsőbb engedéllyel, arról beszél az ABC-n, hogy a háború tárgyalással fog véget érni, " Tényleg?! Oké, de melyik háború nem tárgyalással ér végett?! :D Hogy lesz e területvesztés az nem az oroszokon múlik, ha a NATO és a nyugat azt mondja, hogy megmaradnak a határok, akkor az meg is fog maradni, akkor is ha az oroszok és Putinka fejtetőre áll, és vagy földhöz vágja magát a vörös téren!
zsocc44
2024. május 28. 12:30
Nicsak, nocsak! Demkó úr is kezdi a 2 éve nyilvánvalót látni és hirdetni? Eddig, valahogy nem egészen ez volt az álláspontja… egy dolog biztos, az orosz tárgyalási készség napról, napra csökken! Addig mennek, amíg egy fegyver fogasra alkalmas ukrán sem marad!
Akitlosz
2024. május 28. 12:15
"Időnként én is kapok fenyegetést ukrán zászlóba öltözött Facebook-huszároktól Demkó Attila Facebook" Kiszólt a lyuk a gödörből. Tükörbe nézett már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!