Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Honvédelmi miniszter: Azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség! (VIDEÓ)

2024. május 29. 06:22

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint Európa védelmi miniszterei jelenleg egymásra licitálnak, hogy ki küld több fegyvert és lőszert abba a háborúba, amelynek láthatóan nincs katonai megoldása.

2024. május 29. 06:22
null

Nyitókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf Facebook-oldala

Videót tett közzé közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf, melyben elmondta, hogy jelenleg a brüsszeli védelmi miniszteri értekezleten egyedül képviseli a békepárti álláspontot. A honvédelmi miniszter szerint az európai parlamenti választások előtt néhány nappal, 

Brüsszel már teljes háborús lázban ég”.

A tárcavezető kifogásolta azt a tárgyaláson felmerülő ötletet, miszerint kiképzési célból katonákat kellene küldeni Ukrajnába. Álláspontja szerint erre nincs szükség, mivel ez csak tovább eszkalálná a háborús helyzetet. Szalay-Bobrovniczky Kristóf kijelentette, Európa védelmi miniszterei jelenleg egymásra licitálnak, hogy ki küld több fegyvert és lőszert abba a háborúba, amelynek láthatóan nincs katonai megoldása. „Szenvedés, százezrek halála követi ezeket a döntéseket. Ebből mindenképp ki kell maradni, és Magyarország ki is fog maradni” – mondta.

Addig mondjuk, amíg Brüsszelben meg nem értik: azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség!

– hangsúlyozta a miniszter.

A honvédelmi miniszter videóját itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 29. 20:42
A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom modján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal ellátott szadista zsidó gyilkosok gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
manitowoc
2024. május 29. 08:52
Szalay-Bobri: "Addig mondjuk, amíg Brüsszelben meg nem értik: azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség!" Tessék mondani, UGYANEZT, UGYANÍGY ISMÉTELGETVE elmondják az egymással háborúban álló két ország vezetőjének, de közülük leginkább az agresszornak is? Hol olvasható a nekik címzett, hivatalos, magyar felszólítás?
mreinstand-2
2024. május 29. 08:52
Csicskás, sok közpénzzel kitömött papagáj.
llnnhegyi
2024. május 29. 08:25
Magyar katonai missziókat azonnal betiltani. Ez a dolgod wazze! Csád pokol. Tévút. Hamis remény. Mondj le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!