Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Halálos fenyegetést kapott a lengyel elnök – nem is akárkitől

2024. május 26. 18:43

A lengyel külügyminisztert sem kímélte az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

2024. május 26. 18:43

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök újra aktív volt az X-en. Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese vasárnap arra reagált, hogy Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter azt állította, Washington jelentős csapást helyezett kilátásba arra az esetre, ha Oroszország atomfegyvereket vetne be Ukrajnában.

Medvegyev azt írta, hogy Sikorski „úgy tűnik, úgy döntött, hogy megijeszti saját gazdáit”.

„Amennyiben az amerikaiak a mi célpontjainkat találják el, az a világháború kirobbantását jelenti, és ezt egy külügyminiszternek, még egy olyan ország külügyminiszterének is, mint Lengyelország, meg kell értenie” – írta Medvegyev.

A volt orosz elnök emlékeztetett Andrzej Duda lengyel elnök múlt havi megjegyzésére is, amikor azt mondta, hogy országa hajlandó lenne amerikai atomfegyvereket befogadni.

Medvegyev ezzel kapcsolatban arra figyelmeztetett, hogy egy nukleáris konfrontáció esetén „Varsó sem fog kimaradni, és biztosan megkapja a maga részét a radioaktív hamuból”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Helyzetjelentés a végeken

A több, mint 2 éve tartó földi pokolnak súlya azért már kiolvasható az itt élők tekintetéből.

12 órája

Összesen 401 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. május 29. 15:54
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
B_kanya
2024. május 27. 08:03
mreinstand-2 2024. május 27. 02:56 "Ez csak ugat. Igazából a ruszkipatkányok szart sem értek el Ukrajnában. " A fekete lovagot nem lehet legyőzni, oda a GDP termelésének 80%-át végző terület és létesítmények, a lakosság minimum fele nincs már a kijevi bábrezsim uralma alatt, a NATO demilitarizálva....
auditorium
2024. május 27. 07:28
Most "divat" lett a politikai életben - a médialejáratás és családi perpatvarok publikálása mellett - a fenyegetés vagy a váratlan testi bántalmazás, verekedés a parlamentekben . Ha szavazással nem megy a váltás, akkor erővel próbálkoznak több országban a "demokratikus" erők.
mreinstand-2
2024. május 27. 02:56
Ez csak ugat. Igazából a ruszkipatkányok szart sem értek el Ukrajnában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!