The Telegraph: Európa okozhatja Ukrajna vesztét

2024. április 01. 11:23

A lap aggódva szemléli a közelgő európai parlamenti választásokat.

2024. április 01. 11:23

A nyitókép illusztráció. Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

A Mandiner pénteken beszámolt róla: a The Times hasábjain arról jelent meg egy írás, hogy Ukrajnában a nyáron könnyen bekövetkezhet egy horrorisztikus forgatókönyv, amely iszonyú következményekkel járna.

Ennek a forgatókönyvnek szerves része az lenne, hogy az oroszok akár Kijevet is elfoglalhatják.

A jobboldali pártok lehetséges sikere a júniusi európai parlamenti választáson veszélyezteti a kontinens fegyverszállítását a háború sújtotta országba – írja a The Telegraph.

A lap szerint Ukrajnát idén nyáron újabb egzisztenciális veszély fenyegeti, mégpedig Európa irányából.

A cikk szerzője arról számolt be, hogy ezen európai pártok közül sokan úgy gondolják, hogy Európának nem kellene többé fegyvereket szállítani Ukrajnába.

Egyesek még azt is szeretnék, ha Európa megbékítené Vlagyimir Putyint, megszüntetné az Oroszország elleni szankciókat és béketárgyalásokra kényszerítené Ukrajnát.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2024. április 02. 16:59
Ez a rakás sz... "új szoftver" másik fülön ismét elfelejtette a belépettséget jelző pipát. Kénytelen voltam a címlap alatti fülön újra nyitni a cikket. Ha a számítógépet használók nem dörgölik rendszeresen a szerkesztők orra alá, hogy az "új szoftvert" számtech analfabéták írták, akkor nem lesz változás! Te is írj le egy másik hibát! Bőven van miből válogatni.
nitsahon
2024. április 01. 20:43
U Krainaben közterületek wannak elnewezwe TÖMEGGYILKOS nazik-RÓL?
Hohokam
2024. április 01. 19:48
És ebben mi a borzasztó? Egészen ígéretesnek tűnik.
Türelem
2024. április 01. 17:03
Az európai emberek, gazdaságok gyilkosai aggódnak......semmit az ukránoknak, az uniós tagállamokat kell gazdaságilag talpra állítani, elzavarni a megtollasodott brüsszeli zsoldosokat, bíróság elé állítani a háborús uszítókat, az ügynök államfőket, miniszterelnököket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!