Méltatlankodik az erőszakos olasz antifa édesapja, náci korszakot emleget a fogva tartás kapcsán

2024. április 25. 10:00

Állítja: ha lányát megválasztják EP-képviselőnek, nem fogja kihasználni a mentelmi jogát.

2024. április 25. 10:00
null

Nyitókép:  Kisbenedek Attila / AFP

Az erőszakos antifa támadó, Ilaria Salis édesapja a Guardiannek szólalt meg a lányával kapcsolatos esetről. Ismert: Salis 14 hónapja van ül börtönben. Édesapja szerint lánya 

elviseli a mostani helyzetet, annak ellenére, hogy a körülmények a náci vagy fasiszta korszakokra emlékeztetnek”.

Ismert: Ilaria Salis most abban reménykedik, hogy az EP-választásokon indul, és mentelmi jogával megúszhatja a büntetést. Érdekes módon a brit lapnak most Roberto Salis úgy fogalmazott, lánya nem fogja megpróbálni elhárítani a bírósági tárgyalást, ha megválasztják, és európai parlamenti képviselőként mentelmi jogot kap.

„Nem fordulhat elő olyan helyzet, ahol egy bűncselekménnyel megvádolt uniós polgárt gyaláznak és rágalmaznak, ahogy a családját és az ügyvédeit is” – mondta az apja. Hozzátette, hogy a lánya megbirkózik a kihívásokkal. 

Robert Salis egyébként nem határolódott el lánya tettétől, sőt, elmondása szerint lánya egy cseppet sem bánja, hogy ártatlan embereket támadott meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:51
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­­­z­­­i n­­­i­­­m­f­o­­m­­á­­n­­i­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Cyklon
2024. május 03. 19:41
Az öreg ne méltatlankodjon.Értse meg, hogy lánya a tettei miatt ott kell hogy rohadjon a börtönben.Inkább tanította volna meg becsületre a lányát, nemhogy ártatlan embereket verjen az utcán. De minthogy tövis nem terem búzakalászt, éppen úgy szemét embernek szemét az utódja.
bagira002
2024. április 26. 01:25
Szóval antiknáci nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik mint a vörös-bárók. Magukat átmentik átöltöznek ,Ferkó is 1989 óta egyfolytában bérmálkozik mosakszik a múltat magáról szeretné lemosni. Ha a háború kitör ezek a népnyomorítók nyugatra szöknek , összeharácsolt vagyonokat kimentették . kis motyó kezükben elfér éjjel repülő nyugatra távoznak Nyugat ismét befogadja pihenteti eljön az idő ismét a békésen élő országokra ráküldi mint ügynököket közben terroristák.
Patika
2024. április 25. 16:13
antifa édesapja, náci korszakot emleget a fogva tartás kapcsán --- mi az őt is lekapcsolták? Idióta címadónak javasolnám a lánya + a betoldását a szövegbe, valahogy így Méltatlankodik az erőszakos olasz antifa édesapja, náci korszakot emleget a leánya fogva tartása kapcsán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!