Magyarországon kegyetlenkedő antifa: „A világ leghelyesebb dolga volt"

2024. április 24. 10:49

Ilaria Salis egy cseppet sem bánja, hogy ártatlan embereket támadott meg, és nagyon motivált, amiért az EP-választásokat követően a mentelmi jogára hivatkozva kiszabadulhatna a magyar börtönből.

2024. április 24. 10:49

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

Antifasisztának lenni ma ugyanazt jelenti, mint a partizánháborúk idején: mindig folytatni kell a szabadságharcot, amikor olyan országok vannak, mint Magyarország, ahol a megfelelő értékek elnyomás alatt állnak – jelentette ki a La Repubblicának a Magyarországon ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó Ilaria Salis apja.

Roberto Salis szavazásra buzdította az olaszokat, hiszen így akarja kihozni lányát a magyarországi börtönből.

Ilaria számára a világ leghelyesebb dolga volt a Becsület Napja ellen tüntetni

– jelentette ki a büszke édesapa arra a kérdésre, hogy lánya megbánta-e a tettét. Hozzátette, Ilaria Salis nagyon motivált, az EP-választásra való jelölés új löketet adott neki az elkeserítő hónapok után, és hisz benne, hogy így kiszabadulhat a börtönből.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:52
🍓 ️ ­­­I­g­a­­z­i n­­i­­­m­f­o­­­m­­á­n­­­i­­­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
ProletarFC
2024. április 25. 18:55
Amikor Csintalan Sándort vascsövekkel agyba-főbe véresre verték, akkor nem volt ekkora a felháborodás.
egonsamu
2024. április 25. 11:19
Csak azért ilyen arrogáns, mert az apja az ejuparlamentben balextrém soros-képviselö. Azt hiszi, majd ö kihozza a rács mögül. Ha ez tényleg megtörténne, én nem szeretnék a "magyar" bíró helyében lenni, aki kiengedte....
catalina11
2024. április 25. 09:12
augustus2-0 2024. április 24. 14:58 Tudja valaki, hogy működhet-e ez így, visszamenőleges hatállyal? A tett elkövetésekor nem volt EP képviselő, miféle mentelmi jogról beszélünk?" A libernyákoknál a történelem is visszafelé megy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!