Persze, drága zöld balosok, szedjétek ki az erőszakos olasz antifát a börtönből, nem kértek mellé pár gyilkost vagy erőszakolót még?

2024. április 21. 19:05

Jogi csavarral szabadítanák ki a Magyarországon fogva tartott olasz antifa nőt, aki tavaly ártatlan magyarokat vert szét. Az embernek felfordul a gyomra.

2024. április 21. 19:05
null
Bokor Gábor

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Van ez az Ilaria Salis nevű nő, aki a kelleténél sokkal többet szerepel a sajtóban, és aki ahelyett, hogy szépen elgondolkodna a rácsok mögött, megérte-e magyar embereket agyba-főbe verni,

most épp politikusi pályára készül.

De kezdjük az elején: Ilaria tavaly több felebarátjával együtt azért utazott Magyarországra, hogy az antifa tagjaként magyar embereket verjen szét. Akár puszta ököllel, akár valamilyen eszköz segítségével, mintegy a szabadság jegyében.

Aztán jött a nagy meglepődés, amikor kattant a bilincs és hirtelen a rácsok mögött találta magát. Gyorsan inába szállt a nagy bátorsága, amikor az év elején megkezdődött a pere a Fővárosi Törvényszéken, persze a fotósok felé azért sikerült egy nagyot mosolyognia. The show must go on, a színjáték folytatódott, érkeztek a könnyek, hogy jaj, attól fél drága antifa barátnőnk, hogy nem fog szabadulni a börtönből, hüpp-hüpp, aztán jött a mese az áldatlan állapotokról a börtönben. 

Egerek, galambok, poloskák, láncok, rossz bánásmód, verések, mindent láttunk ott, az egy olyan hely, ami nem evilági, tele rossz dolgokkal. És ő attól fél, hogy örökre ott marad” 

blöffölte a nő apja. 

Ezt is ajánljuk a témában

Még ha ilyen állapotok is lennének, nem a Ritz Carltonba tetszett szobát foglalni, kiskezicsókolom', jó lenne ezt végre felfogni.

Tán nem kéne nyomorékká tenni vadidegeneket (és másokat se), és akkor nem lenne börtönkoszt a meki helyett. 

Itt már azt hitte az egyszeri újságíró, hogy pofátlanabb és abszurdabb nem is lehetne a helyzet, mire jött Ilaria és az olasz belpolitika, és bemutatta, akkorát tudnak rúgni a jogállamba és a demokráciába, hogy attól még talán Brüsszelben is pislognak majd nagyokat. 

Április elején vetődött fel először az olasz belpolitikában, majd ezzel egy lendülettel a sajtóban is, hogy mi lenne, ha egy jogi csavarral hoznák ki a börtönből az antifa nőt. Először az olasz Demokrata Párt volt az, amelyik hírbe lett hozva Salisszal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Amennyire egyszerű, annyira ördögi a nagy mesterterv:

ha elindítják Salist az EP-választáson, akkor a mentelmi jogra hivatkozva ki tudnák hozni a magyar börtönből.

Az olasz sajtó szerint ebben az esetben egy második eljárás is megkezdődne, Strasbourgban van egy speciális jogi bizottság, amely átveszi az ilyen ügyeket, ezek után dőlne el, kaphat-e mentelmi jogot Salis. Amennyiben ez megtörténik, akkor nyomozás, bírósági eljárás és őrizet nélkül, szabad emberként térhetne vissza hazájába. Egy idő után a Demokrata Párt átadta a lehetőséget a zöldekből és komcsikból álló Vörös-Zöld Szövetség nevű olasz pártnak, hogy majd húzzák ők ki Salist a cellák mögül, akik kaptak is az alkalmon.

Nyilatkozatuk szerint Salis jelölésével „egy európai állampolgár jogait és méltóságát akarják biztosítani”. 

Mi ez, ha nem a jogállam, a demokrácia megcsúfolása? Nem tetszik, hogy egy erőszakos bűncselekmény miatt rácsok mögött ülő bajtársunk büntetését tölti? Persze, indítsuk el az EP-választáson! Én értem, hogy az Európai Parlament soraiban sokan vannak olyanok, akik nem érdemelnének képviselői pozíciót és csak melegedni járnak be, de az, hogy köztörvényes bűnözőket rakjunk be, az már erős.

Mi lesz a következő? Adjunk tippeket, kiket menthetnének még ki a rácsok mögül!

Szerintem Josef Fritzl tökéletes választás lenne, biztos hatékonyan látná el az erőszakos bűncselekmények áldozatainak képviseletét, Anders Breivik felelhetne mondjuk az integrációért; vagy hogy itthoni példát is mondjak, Bene László, ismertebb nevén

a skálás gyilkos is remek EP-képviselő lehetne. 

Az EP alapvető megcsúfolása, amely már hosszú ideje zajlik, tulajdonképpen néhol még szórakoztató is, bár inkább tragikomikus, de amit most az olaszok csinálnak, az már túlmegy minden határon. Nézhetnek majd a drága olaszok nagyokat, amikor Salis az EP-be kerülve viperával kezd el megverni pár képviselőt. 

Igyanak inkább egy grappát, gondolják át, mert szerintem sokan nem ilyen Európát akarnak. Én sem. 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­­n­y­­o­­k­ ­v­­­á­r­­n­a­­­k­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KARAK-ter
2024. április 28. 21:36
Úgy tudom ezt az őrült ribancot magyar györgy ügyvéd védi. Kívánom hogy az ügyvéd úrnak holnap egy olyan viperával válasszák ketté a haját mint amilyennel ez a rohadék verte a magyar honfitársunkat...!!!!! Gyuri bácsi elgondolkodna egy suhintás után az biztos......
WSmith
2024. április 26. 10:32
Ezek szerint ha Trumpot lecsuknák a novemberi választás előtt, de a választásokat megnyerné, akkor a mentelmi joga kihozná a börtönből? Normális országban helyből nem lehet olyanra szavazni, aki börtönben ül.
tintapaca
2024. április 22. 16:47
Tettenérés esetén semmilyen "mentelmi jog" nem érvényesíthető, pláne úgy, hogy a bűncselekmény megelőzte a mentelmi jogra jelölést. De azért a magyar ügyészségnek is állást kellene foglalnia az ügyben, mert ez így most ködösítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!