Ilyen éles bevetésen egy orosz Szu–34-es vadászrepülő (VIDEÓ)

2024. április 12. 06:55

A látványos akció során ukrán katonai állásokra mértek megsemmisítő csapást az orosz vadászgépek.

2024. április 12. 06:55
Sukhoi Su-34 jet fighter-bomber of Russian Air Force performs its demonstration flight at MAKS-2015 airshow near Zhukovsky

Nyitókép: aviation-images.com/Universal Images Group via Getty Images

A drónoknak és vadászgépeknek folyamatosan nő a szerepe az orosz–ukrán háborúban. Az oroszok most egy Szu–34-es vadászrepülővel támadták meg az ukrán hadsereg újabb állásait. A látványos akcióról videófelvétel is készült – írta meg a Magyar Nemzet.

Ukrajna láthatóan egyelőre nem tud megfelelően védekezni a légitámadásokkal szemben. 

A felvételen az ODAB–500 nem irányított légibombákat szállító vadászrepülő univerzális tervezési és korrekciós modulokkal volt felszerelve.

A jelenetről készült felvételt itt tekintheti meg:

Egy másik videóban két orosz Szu–25-ös vadászgép látható, amint cikáznak az ukrajnai Chasiv Yar városa felett, közel az orosz–ukrán háború egyik frontjához.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­s­ ­­l­­­á­n­­y­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­n­a­­­k­­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 28. 11:02
érdekes néha az oroszok is eltalálnak valamit? azt hittem csak az ukránok tudnak eltalálni bármit
Akitlosz
2024. április 25. 16:59
Azaz nincsen már ukrán légvédelem a fronton.
remi
2024. április 12. 08:51
"Megszűnt a légvédelem, Oroszország uralja Ukrajna légterét" Ez nem igaz, meggyengült a hohol lérak, de távolról sem szűnt meg. A csaszov-jar fölött rendszeresen feltűnő varjúk, a naponta zuhogó 100+ FAB azt bizonyítják, hogy a frontvonalon már tényleg teljesen uralják a ruszkik a légteret, de onnan valamivel nyugatabbra ez már nem igaz. Egyébként hohol tg-kanálokon is írnak olyasmit, hogy a SAMP/IRIS-T és patriot rakéták gyakorlatilag elfogytak és jihadi julian is habzó szájjal őrjöng a twitteren hasonló okok miatt, de ez nem igaz, vannak még rakétáik és mostanában térdig kell gázoljanak S-300 rakétákban, mivel viktóriafakkdöejunudelmann egyik utolsó intézkedése az volt, hogy a görögöket rákényszerített az összes S-300 rendszer és rakéta banderisztánba küldésére, csak ez többezres tétel lehetett. Az egész inkább arról szól, hogy a zejus vazallusállamokat a zusákok rá akarják kényszeríteni, hogy rendszerben lévő lérakjaikat azonnal küldjék banderisztánba, személyzettel együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!