Ukrán dróntámadás következtében több orosz vadászbombázó is megsérült (VIDEÓ)

2024. április 05. 10:37

Négy Szu-24M-es bombázó és két Szu-34-es vadászgép is durván megkárosodott.

2024. április 05. 10:37

Nyitókép: Russian Defense Ministry / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

Morozovszkban, Oroszország Rosztovi régiójában található katonai repülőtér robbanásoktól volt hangos, melyekről a helyiek repülőtér elleni támadásként számoltak be – írta meg a VG. A Globaldefensecorp.com szerint az ukrán titkosszolgálat és védelmi erejének akciója állhatott a támadás mögött. 

A helyszínről terjedő képek sérült orosz vadászgépeket mutattak, köztük négy Szu-24M-es bombázót és két Szu-34-es vadászgépet.

Az X közösségi oldalon terjedő hírek szerint a helyiek 60 robbanásról számoltak be, és az éjszakai égbolt fénylett a légvédelmi tűztől.

Az első robbanásokat a Newsukraine.com szerint éjfél körül észlelték, valószínűleg drónok támadták a repülőteret. Szemtanúk jellegzetes hangokat hallottak és fényes villanásokat láttak az égen. A közösségi oldalakon megjelent helyi jelentések szerint áramellátási problémák is előfordultak a város egyes területein.

Morozovszk katonai repülőterén az 559. bombázó repülőezred állomásozik, ahol Szu-24 és Szu-34 vadászbombázók is vannak. A repülőtér többször is célpontja volt dróntámadásoknak az Ukrajna és Oroszország közötti feszültség növekedése óta, például tavaly májusban és decemberben is hasonló esetek történtek.

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2024. április 05. 13:58
A fighterbomber szerint nem esett sem gépekben, sem reptéri személyzetben kár: "Fighterbomber on the UAV attack There was a UAV raid and there were, let’s say, a decent number of them. Something even flew somewhere, give or take, to the airfield area, and even some UAVs killed a couple of lizards. No losses in people and equipment. Why? Yes, because they knew about the attack and got out of the way in advance." Valaki hazudik.....
Jospehe998
2024. április 05. 13:34 Szerkesztve
Ez a probléma a mai hírekkel. Hitelesíteni egy forrását sem kell csak “ terjeng az x-en videó” és közöljük mint tényt…a sok hülye ember meg úgyis elhiszi!
Namond
2024. április 05. 12:46
Körültekintő a noname szerző.
connorj
2024. április 05. 11:47
https://szentkoronaradio.com/blog/2022/06/20/ukrajna-es-a-zsidok-az-antikrisztus-eljovetelenek-ujabb-allomasa/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!