Fogadkoznak az oroszok: visszatérnek még Magyarországra

2024. április 03. 12:01

Ismét egyre népszerűbbek az európai úti célok Oroszországban, az utazási irodák pedig folyamatosan bővítik a kínálatukat, a térképre Magyarország és Spanyolország is felkerül.

2024. április 03. 12:01
null

Nyitókép: AFP/Mikhail Metzel

Az oroszok újra érdeklődnek az európai utazások iránt – mondták a RIA Novosztyinak az iparág megkérdezett szereplői, akik a franciaországi, montenegrói és ciprusi turisztikai célú utazásokat emelték ki.

Európa most nem olyan tömeges úti cél, mint Törökország, de kezd visszatérni az érdeklődés a kontinens iránt, Olaszország és Franciaország kombinált útja például népszerűsége csúcsán van – írja az elemzés, amely rámutat, tavaly a vízumkiadással kapcsolatos bizonytalanságok és a közvetlen közlekedés hiánya miatt nem kínáltak európai utakat az utazásszervezők.

Most már több mint 35 európai városnéző körutazást kínálunk, és tervezzük, hogy tovább bővítjük a választékot, visszatérünk a magyarországi és spanyolországi túrák értékesítéséhez

– jelezte például az Intourist.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. április 05. 00:55
iSTaR_GoM 03:13:09 "Azokra az ukrán színészekre gondolsz, akik a kamera elhaladta után kimásztak a zsákokból, vagy feltámasztották a biciklit, és elviharzottak?" ... höhöhö - hát hogyne! A Patyomkin páncélos c. hősi szovjet film gyakorlatát követve ....
Valodi
2024. április 05. 00:45
Nasi12 22:12 "Hogy utálják ezek putyint. Mégis közéjük merészkedik. Csak úgy, jó közel. Sehol egy Oszwald." .. höhöhö ... hát akik a kordonon átjutottak, nemigen veszélyesek rá - Viktorunk is vigyázat ám magára!
Graf
2024. április 04. 22:59
No ne ! Ennyire azért nem vagyunk jóban .Ja, hogy a túristákról van szó....
Nasi12
2024. április 04. 22:34
Megint felszabaDÚLÁS lesz? Ha már április 4-e van 😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!