Felszállás közben esett szét egy Boeing hajtóműve (VIDEÓ)

2024. április 07. 21:30

A légitársaság szerint mechanikai probléma történt.

2024. április 07. 21:30

Nyitókép: Getty Images / AaronP/Bauer-Griffin/GC Images

 

A Southwest Airlines Houstonba tartó járatának utasai vasárnap rémülten figyelték, ahogy a Boeing 737-800-as gép egyik hajtóműve szétesni látszik felszállás közben – írta a New York Post. Az ABC csatorna vezető közlekedési riportere, Sam Sweeney által az X-en közzétett rémisztő videón látható, ahogy a fém hajtóműburkolat az erős menetszélben leszakad és hozzácsapódik a gép szárnyához. 

A Southwest szóvivője a New York Post-nak e-mailben azt írta: „A Southwest 3695-ös járata ma reggel visszatért a denveri nemzetközi repülőtérre, és biztonságosan leszállt, miután

mechanikai problémát tapasztalt.

Ügyfeleink egy másik repülőgéppel érkeztek meg Houstonba, körülbelül három órás késéssel”– fogalmazott a szóvivő. Hozzátette, „elnézést kérünk a késéssel járó kellemetlenségekért, de a legfőbb prioritásunk az ügyfeleink és alkalmazottaink biztonsága. Karbantartó csapataink jelenleg is vizsgálják a repülőgépet”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­g­­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Turius
2024. április 08. 13:11
Talán szétesik a gép, és belehalsz. De közben örülhetsz, hogy tanult heteroszexuális fehér férfiak helyett, egy írástudatlan, feka transz degenerált tervezte a gépet, és hogy ez micsoda mélyütés a heteronormativiasnak. Az , hogy meghalsz pedig egy áldozat, amit a Boeing hajlandó meghozni, ha a heteronormativitás, és a fehérek eltörlését segítheti. Még örülj is, micsoda mártírja leszel a Woke szektának.
RasPutin
2024. április 08. 09:35
Az egyik pöcs karbantartó rosszul rögzítette a hajtómű burkolatot egy átvizsgálás után. Ennyi.
masikhozzaszolo
2024. április 08. 08:58
Orbán miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!