Zelenszkij nem lesz boldog: Biden tanácsadója bemondta, mint jelentene a győzelem Ukrajna számára

2024. március 21. 08:56

Megdöbbentő nyilatkozatot tett Jake Sullivan.

2024. március 21. 08:56

Nyitókép: Drew Angerer / Getty Images

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó nem említette Ukrajna területi integritásának helyreállítását a győzelmi feltételek között. Szerinte Ukrajna akkor győz, ha szuverén, demokratikus és szabad országként kerül ki a háborúból – de ennyi, konkrétumok nélkül. 

„Azt mondtam, hogy ma Ukrajnának győznie kell. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy 

Ukrajna szuverén, független, szabad ország legyen, a jövőbeni agressziót elrettenteni képes, erős, dinamikus demokráciával, mélyen demokratikus intézményekkel,

 olyan gazdasággal, amely nemcsak a hagyományos iparágakban, hanem a csúcstechnológiában is növekszik, és az orosz támadások ellenére is innoválnak. Ezt jelenti a győzelem” – fejtegette Sullivan.

Hozzátette: „Most már van egy döntő fontosságú katonai dimenzió is – vagyis a szükséges támogatás, ellátmány és fegyverek biztosítása –, hogy hatékonyan tudják végezni a harctéren a feladatukat. Van hírszerzési együttműködésünk, van gazdasági együttműködésünk, van diplomáciai együttműködésünk, amelyet közösen végzünk a demokratikus reformok és a gazdasági reformok érdekében.

 Ez egy átfogó és közös erőfeszítés, amelyet elnökünk az Egyesült Államok egyik legfontosabb prioritásaként jelölt meg,

 hogy Ukrajna ne csak győzzön, hanem sikeres is legyen”.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­o­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Tiberius1
2024. március 22. 09:49
Ukrajna akkor győz, ha szuverén, demokratikus és szabad országként kerül ki a háborúból Végülis egy városállam is lehet szabad és demokratikus.
atti64
2024. március 21. 13:19
MESE HABBAL!!!!!!!!!!!! UKRAJNA KORRUKT SZARORSZÁG VOLT AZ IS MARAD!!!!!!!!!!!
koronaszepe
2024. március 21. 12:00
A realitás ez. Területi veszteség, nagyjából az a 20 %, amit megszállt a muszka, és a maradék 80% nyugati integrációja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!