Kiszámolták: ennyi idő alatt venné be Putyin a balti országokat

2024. március 21. 14:47

Térképen keresztül mutatták be az esetleges orosz hadműveletet.

2024. március 21. 14:47

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

 

Érdekes elemzésbe kezdett a bne IntelliNews. A lap közölte, hogy az általuk megosztott térkép azt mutatja be, hogy a balti államok 48 órán belül eleshetnek. Az orosz erőknek mindössze 250 kilométeren keresztül kell támadást indítaniuk, hogy elvágják a balti államokat Európától.

A lap szerint Oroszország és szövetségese, Fehéroroszország már teljes erővel készül a három balti állam elleni támadásra.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pedig nemrég bejelentette, hogy további katonai egységeket helyeznek át Oroszország északnyugati részére.

A lap végül azt írta, hogy két évvel ezelőtt Oroszország a mostanihoz hasonló megmozdulást hajtott végre az ukrán határ mentén.

Forrás: bne IntelliNews

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­g­ö­­s­ ­­­l­á­­n­­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
anyamtyukja
2024. március 22. 07:33
Jaja, ukrajnat is elfoglalta, ja nem tobb mint 2 eve szivatja magat halalra vele a szenilis volt kgb ugynok🤣😂. Annyira ugat az atomfegyverektol is, hogy valoszinuleg 1 sem mukodik, csak hat bloffolni kell.
valaki82
2024. március 22. 07:30
Nem azért írom mert háború párti vagyok mert marhára nem, bár véget érne ez a rémálom de tény hogy ha a NATO így hergelni Oroszországot akkor előbb utóbb nem lesz más választása! Amiben tévednek egyesek az az hogy az oroszok fegyver szűkében lennének.Ez nem igaz. 250 ezer tüzérségi lövedéket gyártanak jelenleg havonta, a NATO 2025 ig akarná elérni a 100 ezret. Ez hivatalos adat. + ha akarták volna bedarálták volna Ukrajnát 1 hét alatt max. kihalt volna az emberek nagy része de ext nem akarták. Putyin stratégiája a lassú felörlés, mire ez véget ér a NATO ki fog merülni és nem tudják időben után pótolni a fegyvereket mert alig maradt fegyver gyár, de az oroszok egy fegyver gyárukat sem építették le + ott a rengeteg gyersanyag. Ezért ha a NATO belemegy ebbe a játékba a végén ők járnak rosszabbul, most nagyon ez látszik. Európának nincs ütőképes hadserege...!
balbako_
2024. március 22. 06:10
1 perc 20, 4 mp - mélyen az európai csúcs alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!