Franciaország „több száz” VAB típusú PSZH-t ad át Ukrajnának

2024. március 31. 18:38

Egy országnak, aminek a saját utcáinak védelme is problémát jelent, talán szerényebbnek kellene lennie.

2024. március 31. 18:38
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Demkó Attila Facebook-oldala

„Franciaország »több száz« VAB típusú PSZH-t ad át Ukrajnának. Vannak az ukránok számára értékes francia adományok, a Caesar, a SCALP, kevés, de van. A többség forró levegő. A VAB a nyolcvanas években sem lett volna hatásos a keleti fronton, kerekes »sárbaragadós« modell, max. nehézgéppuskától véd, a »nagylelkű« franciák ki is vonják a rendszerből lassan, de Ukrajnának »jó lesz«

És ezt komoly képpel jelentik be.

A francia hadsereg fő feladata 2024-ben egyébként az olimpia védelme lesz, nem kis részben a francia állampolgárok elégedetlenségétől. Vagy éppen most a templomokat kell védeniük. (Egy hadsereg nem erre való...)

Egy országnak, aminek a saját utcáinak védelme is problémát jelent, talán szerényebbnek kellene lennie, az orosz ukrán háborúban a franciák nem osztanak, nem szoroznak. 

A minap egyébként kaptak ilyen üzenetet az USA-tól is - hogy hagyják a felnőttek dolgait a felnőttekre.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­­ö­­s­ ­­l­­­á­n­­­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
atti64
2024. április 02. 11:39
MAKONY INKÁBB A SZAR OLIMIÁJÁVAL FOGLALKOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!ODA SE TENNÉM BE A LÁBAM !SZAR ORSZÁG LETT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
survivor
2024. április 01. 21:13
Nem jobb mint a ruszki pszh-k.
Kanmacska
2024. április 01. 12:19
Arra gondoltam, hogy az ukik majd a kényszersorozásokhoz használják a VAB-okat. Az asszonyok dobálózásától azért jól véd!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!